30/8 2022

Bekræftet: FCK udlejer stortalent til schweizisk klub

FC København har valgt at udleje Daniel Haarbo til FC Wil for resten af sæsonen. Dermed skal talentet vise sig frem i den næstbedste schweiziske række.

FC København har valgt at udleje Daniel Haarbo til FC Wil for resten af sæsonen. Dermed skal talentet vise sig frem i den næstbedste schweiziske række.

Challenge League

27. runde
fredag 17:30

SCH

vs

WIL

bold.dk kunne for to uger siden erfare, at FC Københavns Daniel Haarbo skulle udlejes til schweizisk fodbold, og det er tirsdag blevet bekræftet.

FCK skriver nemlig på deres hjemmeside, at Haarbo skal tørne ud for FC Wil i den næstbedste række i Schweiz, hvor han får muligheden for at få flere minutter i benene.

- Daniel er en talentfuld spiller, der har brug for at blive matchet på et godt seniorniveau. Vi er derfor glade for, at vi nu kan følge hans udvikling i en veldrevet klub, der også er kendt for sit arbejde med unge spillere i Schweiz.

- Vi ønsker ham held og lykke dernede og ser frem til at se ham tilbage i FCK næste sæson, udtaler sportsdirektør Peter Christiansen til klubbens hjemmeside.

19-årige Daniel Haarbo har kontrakt med FC København frem til sommeren 2024, og han har indtil videre fået spilletid i to kampe.

Læs også

bold.dk erfarer: FCK sender stortalent til schweizisk klub

U19-DK vil hævne sig: Vil smadre Spanien

Lecce afvist: Forsøgte at købe FCK-talent

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0