2/3 2021

Beckham vil kun have motiverede stjerner

David Beckham vil gerne have flere store navne til Inter Miami, men kun hvis spillerne er motiverede.

David Beckham vil gerne have flere store navne til Inter Miami, men kun hvis spillerne er motiverede.

Major League Soccer samlet tabel

1. runde
I morgen 19:00

IMI

vs

LA

Spillere som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har begge luftet tanken om at rykke til MLS, før karrieren slutter, og vil de det, står David Beckham og Inter Miami klar.

Det bekræftede Beckham mandag, da han talte til et fan-event, og hvor han bekræftede, at klubben vil være interesseret, hvis spillere af Messis og Ronaldos kaliber byder sig til.

- Uden tvivl. Det er den type spillere, vi håber på at kunne lokke til vores klub. Det tror jeg virkelig, at vores fans vil værdsætte, siger Beckham ifølge Sky Sports, inden han kommer med et par forbehold:

- Som ejere vil vi have spillere, som er motiverede og som vil vinde. Det er vores prioritet. Vores nuværende spillere Blaise Matuidi og Gonzalo Higuain er spillere, som bidrager til det, denne klub står for.

- Vi vil gerne hente flere spillere ind fremadrettet, hvis vi får muligheden for at hente store navne som Leo og Cristiano. De har været på toppen de seneste 15 år, fordi de har arbejdet hårdt.

- Sir Alex Ferguson var sublim til den del. Han hentede ikke altid den bedste spiller i verden, han hentede den rette spiller for klubben, og jeg tror på, at det er en ting, jeg tager med til denne klub, at spilleren skal være den rette.

Lionel Messis kontrakt med Barcelona udløber til sommer, mens Cristiano Ronaldos aftale med Juventus udløber næste sommer.

Læs også

Beckhams klub bekræfter: Hyrer Phil Neville

Medie: Messi og Suarez kan genforenes i MLS

Inter Miami henter Gonzalo Higuain

Beckham drømmer om Messi og Ronaldo

6 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0