27/2 2020

Beckham drømmer om Messi og Ronaldo

Inter Miamis David Beckham spår gode muligheder for at hente store navne til klubben og drømmer selv om Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Inter Miamis David Beckham spår gode muligheder for at hente store navne til klubben og drømmer selv om Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Major League Soccer samlet tabel

1. runde
I morgen 17:00

IMI

vs

AUN

David Beckhams Inter Miami tager i weekenden hul på klubbens første sæson i historien, når holdet gæster Los Angeles FC i MLS.

Beckham mener, at Inter Miami er en attraktiv klub, og at man over de næste år potentielt kan se flere store navne komme til klubben.

- Vi har gode muligheder i Miami. Vi er blevet kontaktet af mange forskellige spillere om muligheden for at komme til klubben, siger Beckham ifølge goal.com.

- Som alle andre ejere vil jeg gerne have de bedste spillere til min klub, og får vi muligheden for at hente spillere som Cristiano eller Leo, som jeg virkelig beundrer som atleter, vil det være fedt.

- Lige nu har vi en stærk trup. Vi har et par rutinerede spillere, men også mange unge spillere, som er klar til at spille. 

- En af de ting, jeg lærte af Alex Ferguson, var, at de spillere, man henter, skal passe ind i klubben. Det handler ikke om de største navne og personligheder, men om hvem der passer bedst ind i truppen.

Inter Miami er tidligere blevet sat i forbindelse med spillere som David Silva og Edinson Cavani. 

Læs også

MLS-kup: Inter Miami gafler mexicansk stjerne

Beckham og co. i navnedisputs med Inter

Beckhams Inter Miami har træneren på plads

Beckhams MLS-klub skal hedde Inter Miami

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0