18/4 2022

Bayern vil beholde Lewa: Sværere end i FM

Det er en langstrakt proces at forlænge Robert Lewandowskis kontrakt, men Bayern arbejder på det, forsikrer Oliver Kahn.

Det er en langstrakt proces at forlænge Robert Lewandowskis kontrakt, men Bayern arbejder på det, forsikrer Oliver Kahn.

DFB Pokal

1/8-finale
I morgen 19:45

MAI

vs

BMU

Med et år tilbage af kontrakten svirrer rygterne om Robert Lewandowskis fremtid. Allerede til sommer kan der ske ting og sager med Bayerns rekordtopscorer, har det fremgået af rygtespalterne på det seneste.

I kulissen arbejder Bayern også på at forlænge med Lewandowski, men det sker ikke fra den ene dag til den anden ifølge Bayern München-direktør Oliver Kahn.

- Robert har stadig kontrakt med Bayern. Vi er i dialog med ham og ønsker, at han bliver her så længe som muligt.

- Folk synes at tro, at det er ligesom Football Manager og at du bare kan klikke på en knap for at få ham til at forlænge kontrakten, siger Kahn til Sport1.

- Robert er blevet verdens bedste spiller i sin tid hos os, og han har potentialet til at blive ved med at score 30-40 mål per sæson. Selvfølgelig vil sådan en spiller også overveje andre muligheder, og det tager tid at få dem overbevist om at blive.

- Samtidig er der også et finansielt aspekt, da Bayern også har været ramt af pandemien i to år.

33-årige Lewandowski er igen i år suveræn Bundesliga-topscorer med øjeblikkelige 32 kasser.
 

Læs også

Barca-chef: Lewandowski-rygte passer ikke

Tyske medier skyder Lewandowski-rygte ned

Medier: Lewandowski er enig med Barcelona

21 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0