29/9 2022

Bayern-lejesvend vil ikke tilbage: Ikke så længe Neuer er der

Alexander Nübel er udlejet fra Bayern München til Monaco, og han har ikke tænkt sig at vende retur til de tyske mestre, så længe Manuel Neuer stadig er i klubben.

Alexander Nübel er udlejet fra Bayern München til Monaco, og han har ikke tænkt sig at vende retur til de tyske mestre, så længe Manuel Neuer stadig er i klubben.

Ligue 1

16. runde
ons 28. dec 16:00

AUX

vs

MON

Tilbage i 2020 hentede Bayern München Alexander Nübel på en fri transfer fra Schalke 04, da de havde udset ham som afløseren for Manuel Neuer.

Der har dog været et stort problem for Nübel, og det er, at Neuer fortsat har imponeret flot i Bayern-målet, og derfor har han ikke været lige til at slå af målmandsposten.

Nübel har siden 2021 været udlejet til Monaco, og han kan ikke se en mening i at vende tilbage til Bayern i sommeren 2023, hvis Neuer fortsat er at finde i klubben.

- Spilletid er helt klart det vigtigste. Hvis Manuel stadig er i Bayern, og han har en kontrakt indtil 2024, giver det ingen mening at tage tilbage. 

- Jeg har en kontrakt i Bayern, men jeg tror også, at det ikke giver mening for dem at have både mig og Manuel, udtaler Alexander Nübel til Get French Football News.

25-årige Alexander Nübel har kontrakt med Bayern München frem til sommeren 2025. 

Han har i alt nået at spille fire kampe for Bayern.

Læs også

Bayern-boss: Mané mangler stadig tid

Bayern henter lovende japaner

Neuer med ny aftale: Intet problem for Nübel

Nübel var Neuers vikar: Ikke et spildt år

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0