23/1 2022

Bayern dominerede i 4-1-sejr over Hertha

Der stod Bayern München på stort set alt, da de søndag gæstede Hertha Berlin i Bundesligaen. Gæsterne dominerede og vandt 4-1 på scoringer af Tolisso, Müller, Sané og Gnabry, mens Jürgen Ekkelenkamp reducerede for hjemmeholdet.

Der stod Bayern München på stort set alt, da de søndag gæstede Hertha Berlin i Bundesligaen. Gæsterne dominerede og vandt 4-1 på scoringer af Tolisso, Müller, Sané og Gnabry, mens Jürgen Ekkelenkamp reducerede for hjemmeholdet.

Bundesliga

20. runde
FT

HBE

1 - 4

BMU

25'
0 1
Corentin Tolisso
Mål
45'
0 2
Thomas Müller
Mål
75'
0 3
Leroy Sané
Mål
79'
0 4
Serge Gnabry
Mål
80'
1 4
Jurgen Ekkelenkamp
Mål

Hertha Berlin stod over for noget af en mundfuld, da de søndag tog imod Bayern München i et opgør i Bundesligaen.

Således lå gæsterne inden kampen på førstepladsen i ligaen, mens værterne indtog 13.-pladsen før opgøret.

Og Bayern havde i sinde at dominere kampen fra start.

Blot efter to minutter fik Corentin Tolisso målet til at blafre et skarpt indlæg af Thomas Müller, men målet blev underkendt for en snæver offside på franskmanden.

Den annullerede scoring tog dog ingenlunde pippet fra gæsterne.

Faktisk sad Bayern voldsomt på spil og chancer i første halvleg, hvor gæsterne konstant sværmede omkring værternes felt og Alexander Schwolows mål, og derfor var det egentlig også mere held end forstand, at vi skulle hen til det 25. minut, før gæsterne kom foran.

Her sendte Kingsley Coman nemlig et skarpt indlæg ind i panden på Corentin Tolisso, som headede bolden ind bag en chanceløs Schwolow i Herha-målet. 

Denne gang fik Tolissos mål lov at stå, og dermed stod den 1-0 til udeholdet, hvilket ingenlunde var ufortjent i forhold til spildominans og chanceskaben.

Det skulle også blive dobbelt op til Bayern kort før pausen. 

Her var det den evige Thomas Müller, der med en rigtig Thomas Müller-afslutning nærmest dirigerede bolden via sålen ind bag Schwolow, og så kunne Bayern gå til pausen med en komfortabel 2-0-føring.

Anden halvleg fortsatte i første halvlegs tegn: Der stod simpelt hen Bayern på det hele.

Derfor endte det også med et væld af chancer til førerholdet, og igen var det egentlig vildt, at der skulle gå så lang tid, før det reducerede i en 3-0-scoring.

Den skulle Leroy Sané dog stå for i det 75. minut. Her udnyttede han en decideret Jesper Olsen-fejl i Herthas forsvar, og på helt frit mål kunne den 26-årige tysker gøre sejren så ganske sikker.

Sejren gik fra at være sikker til at være nærmest ydmygende, da Serge Gnabry i det 79. minut sendte bolden mellem benen på Schwolow efter et fint raid med bolden til 4-0 til Bayern.

Hertha gav dog fansene lidt at varme sig på, da Jurgen Ekkelenkamp udnyttede en lettere spøjs situation i Bayern-forsvaret og flot lobbede bolden i det frie mål til en reducering til 1-4.

Leroy Sané fik en yderligere scoring underkendt, og dermed endte det 4-1 til Bayern München i en kamp, de sad på fra start til slut.
Med resultatet er Bayern seks point foran Dortmund på andenpladsen, mens Hertha indtager Bundesligaens 13.-plads.

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0