24/4 2022

Bayern-boss udelukker Lewandowski-skifte

Der er ingen chance for, at Lewandowski skal nogen steder til sommer. Det siger Bayerns bestyrelsesmedlem Hasan Salihamidzic. 

Der er ingen chance for, at Lewandowski skal nogen steder til sommer. Det siger Bayerns bestyrelsesmedlem Hasan Salihamidzic. 

DFB Pokal

1/8-finale
I morgen 19:45

MAI

vs

BMU

Robert Lewandowski har været rygtet til Barcelona i noget tid nu. 

Nu har en fra Bayerns ledelse taget bladet fra munden og snakket om rygterne. 

- Jeg kan helt udelukke, at Lewandowski forlader klubben til sommer. 

- Vi vil snakke med ham, og så vil vi se, hvordan tingen udvikler sig. Han har kontrakt til 2023, men det er ikke sikkert, hvad der sker derefter, fortæller Hasan Salihamidzic til Sky Sports. 

Der er da heller ingen tvivl om, at Bayern rigtig gerne vil beholde deres polske angriber. 

- Selvfølgelig vil vi gerne beholde ham. Lewandowski er virkelig værdsat, og vores fans elsker ham. Men han er den bedst betalte i vores klub, så vi skal også se på de økonomiske muligheder, vi har. 

- Jeg har snakket med Lewa, og vi skal også snakke med hans agent. Han har kontrakt til 2023, så vi har alverdens tid. Vi har den bedste angriber i verden, og det er vi stolte af. Vi har ikke forhandlet endnu, men det skal vi snart til, fortæller Hasan Salihamidzic, der altså lægger et låg på Barcalona-rygterne. 

Robert Lewandowski og Bayern München sikrede sig lørdag aften det tiende tyske mesterskab på stribe, da de slog Dortmund i Der Klassiker. 

Læs også

Lewandowski tier om fremtid: Ikke let situation

Bayern vil beholde Lewa: Sværere end i FM

Barca-chef: Lewandowski-rygte passer ikke

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0