7/11 2020

Barrett: Hellere OB-forlængelse end andre i DK

Jacob Barrett Laursen var fast besluttet på at skifte til udlandet og havde derfor ikke interesse i andre danske klubber. Så var jeg hellere blevet i OB, siger han.

Jacob Barrett Laursen var fast besluttet på at skifte til udlandet og havde derfor ikke interesse i andre danske klubber. Så var jeg hellere blevet i OB, siger han.

I sommer rejste Jacob Barrett Laursen sydpå for at tilslutte sig Bundesliga-oprykkerne Bielefeld efter syv år i OB.

Den 25-årige venstreback havde kontraktudløb i det fynske, hvorfor alverdens interesserede klubber kunne henvende sig, og nu sætter Jacob Barrett ord på skiftet til Bielefeld og forløbet omkring det.

Det gør han i et interview med bold.dk.

- Jeg hørte allerede en lille fugl synge, dengang Joan Edmundsson kom hertil i 2018. Der fik jeg at vide, at de havde et rigtig godt øje til mig, og det var faktisk første gang, jeg hørte navnet Bielefeld.

- Jeg tog det som et skulderklap, for der var ikke noget konkret. De havde bare sagt nogle positive ting, og så var det egentlig det, men da vi kom tættere på kontraktudløb, vendte de lige pludselig tilbage, og så gik det hurtigt.

- Der var pludselig en del af skulle forholde sig til, og det var selvfølgelig ikke mindst fra Bielefeld, men selvfølgelig også de andre bejlere, jeg havde, fortæller Barrett og fortsætter:

- Jeg tog ned og besøgte Bielefeld, da jeg vidste, at jeg ikke skulle fortsætte i OB, og jeg derfor kunne forhandle med de forskellige klubber, fordi jeg kun havde et halvt år tilbage af min aftale.

- Det var ret sent, jeg var hernede og kigge på det hele, for tingene kørte stadig derhjemme, og det hele skulle passe sammen. Jeg havde Joan, som jeg kendte rigtig godt fra OB, og ham snakkede jeg en del med, i forhold til hvad han synes om det hele.

- Jeg fik en god feedback, og så begyndte jeg selvfølgelig at se nogle af deres kampe, så jeg vidste, hvad det var for et hold, der viste interesse, og hvordan det ville passe mig fodboldmæssigt, siger Jacob Barrett.

Trods situationen med kontraktudløbet oplevede Jacob Barrett ikke, at det var svært at holde fokus på OB.

- Jeg var i OB i syv år af en grund, og det var, fordi jeg havde det godt. Jeg havde én tanke, og det var, at jeg skulle slutte godt af. Det var positivt, at der var bejlere, og det var jeg glad for, da jeg vidste, at jeg skulle tage næste skridt, om det så blev Tyskland eller hvad nu.

- Jeg snakkede frem og tilbage med min agent, og når jeg så var på træningsanlægget i OB eller til kamp, synes jeg, det var ret nemt at slå ud af hovedet, siger Barrett, der ikke ønsker at uddybe, hvilke andre klubber som var interesserede:

- Der var andre bejlere, men jeg har ikke behov for at sætte navn eller land på dem. I sidste ende blev det Bielefeld, og det er jeg rigtig glad og stolt over, siger han.

Ikke interesseret i andre danske klubber

Jacob Barrett Laursen var i perioder en stor profil i OB, og det er ikke utænkeligt, at andre dansker klubber har været på banen i forhold til den transferfri back.

Det fortæller han dog, at der ikke var, og at han ikke havde været interesseret, hvis det var tilfældet.

- Det var der ikke, og havde der været det, var jeg blevet i OB. Jeg havde ét mål, og det var, at hvis jeg skulle af sted, så skulle det være udlandet og ikke andre danske klubber. 

- Hvis det var det, kunne jeg lige så godt have forlænget i OB, hvor jeg havde det skidegodt, siger Barrett.

Kan du se dig selv i en anden dansk klub i fremtiden?

- Det kommer an på situationen i OB og mig selv, og det er svært at forholde sig til nu, men der er ingen tvivl om, at OB betyder sindssygt meget for mig. De troede på mig, da jeg var voldsomt ramt af skader, og det blev de ved med.

- Jeg har ikke noget ondt at sige om OB, så de står selvfølgelig højt på min liste, når det engang bliver tid til at vende hjem til Danmark, men der er forhåbentlig lang tid til, siger Jacob Barrett til bold.dk.

Jacob Barrett Laursen, der har fortid i AaB's ungdomsafdeling, kom til OB fra Juventus i 2013 og nåede i alt 127 førsteholdskampe med otte mål og 16 oplæg i det fynske.

Læs også

Barrett: Har ikke forventet at høre fra Hjulmand

Barrett stortrives i BL-klub: Noget helt andet

Jacob Barrett skifter til Bundesliga-oprykker

Barrett-farvel efter syv år i OB: Flest opture

Barrett forlænger ikke i OB: Smutter 30. juni

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0