25/12 2020

Barca-boss hylder ung spansk duo

Barcelonas Ronald Koeman har været meget imponeret af unge Ansu Fati og Pedri i denne sæson.

Barcelonas Ronald Koeman har været meget imponeret af unge Ansu Fati og Pedri i denne sæson.

La Liga

36. runde
tirsdag 20:00

LEV

vs

BAR

Barcelona har haft en skidt sæson i La Liga, men ikke alt har været helt elendigt i klubben.

Unge spillere som Ansu Fati, som dog er blevet alvorligt skadet, og Pedri har vist særdeles lovende takter, og det vækker stor glæde hos cheftræner Ronald Koeman at se.

- Det, som unge spillere, som Ansu og Pedri, har leveret for så stor en klub som Barca, er virkelig stort, siger Koeman ifølge Sport.

- Pedri kom hertil som meget ung fra Las Palmas, men spiller allerede kampe mod Real Madrid og Juventus og gør det fantastisk. Han har gjort sig fortjent til at spille via sin indsats til træning. Han har vist, hvor god han er, og at han er god nok til at spille for Barca.

- Det er altid fedt at tale om de unge spillere. De fortjener det, men det er samtidig spillere, som stadig har en masse at lære.

- Det er vigtigt for klubben at have unge spillere, som får chancen. Man har stadig brug for de ældre spillere, men de vil ikke være her for altid, så man må stille og roligt skifte ud.

18-årige Pedri kom til Barcelona før denne sæson og har spillet 19 kampe for klubben. Ligeledes 18-årige Fati debuterede i august 2019 og er oppe på 43 kampe for klubben med 13 mål til følge.

Læs også

Barca-stortalent: Ikke tid til undskyldninger

Barca-komet takker Real Madrid for afvisning

Luis Enrique: Ansu Fati kommer stærkt tilbage

Barca forventer fire måneders pause til Fati

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0