16/5 2022

Ballade og tyveri i BIF-afsnit bliver til politisag

Nordjyllands Politi undersøger ballade i Brøndbys afsnit på Aalborg Portland Park, hvor bodpersonale angiveligt blev overfaldet, og der blev stjålet varer.

Nordjyllands Politi undersøger ballade i Brøndbys afsnit på Aalborg Portland Park, hvor bodpersonale angiveligt blev overfaldet, og der blev stjålet varer.

Superligaen Mesterskabsspil

31. runde
FT

AaB

1 - 3

BIF

27'
0 1
Simon Hedlund
Mål
43'
0 1
Iver Fossum
Rødt kort
59'
0 2
Simon Hedlund
Mål
69'
0 3
Mathias Kvistgaarden
Mål
77'
1 3
Jakob Ahlmann
Mål
88'
1 3
Rasmus Thelander
Rødt kort

Truende adfærd, tyveri og håndgemæng i udebaneafsnittet.

Afviklingen gik ikke efter planen, da Brøndby søndag aften var på besøg hos AaB. En ansat i salgsboden blev efter sigende overfaldet og taget kvælertag på.

Sådan skriver Jesper Lohse Andreasen, der arbejder hos AaB, på Twitter mandag.

- Jeg har arbejdet hos AaB i mange år efterhånden, men aldrig før har jeg oplevet at modstanderens fans har overfaldet og taget kvælertag på bod personale. De Brøndby-fans burde blive bandlyst for at se fodbold på stadion for evigt. Hjernedød opførsel, skriver han.

Helt uacceptabelt

AaB-direktør Thomas Bælum bekræfter over for bold.dk, at der var ballade i Brøndby-afsnittet. 

- Der var en episode i udebaneafsnittet, hvor der var håndgemæng med en af vores bodfolk. Det startede med, at der blev taget nogle ting, som der ikke blev betalt for, og det var det, som vores bodpersonale reagerede på, og så startede konfrontationen.

- Det er selvfølgelig uacceptabelt. Vi skal gøre sådan, at stadion er et rart sted at være, så vi skal ikke have disse episoder. Vi ser med alvor på det, fastslår Bælum.

Balladen førte til, at boden i udebaneafsnittet i løbet af første halvleg blev lukket.

- Vores kontrollører har ikke oplevet noget lignende, og der er nogle af dem, der alligevel har været der i rigtig mange år, så derfor tager vi det her alvorligt. Selvfølgelig gjorde vi alt for, at personalets sikkerhed kom først, så vi lukkede boden med det samme.

- Der var en hård stemning i udebaneafsnittet, og vi har har haft et evalueringsmøde i dag med vores kontrollører og sikkerhedspersonale for ligesom at vurdere, om det var en del af noget systemisk, og der var en større agenda med det, eller om det var nogle få mennesker, som gik over stregen. 

- Heldigvis var det det sidste, at der bare var nogle, der var for meget oppe at køre, siger Thomas Bælum til bold.dk.

Nordjyllands Politi bekræfter over for bold.dk, at der er åbnet en sag på baggrund af ballade i udebaneafsnittet, men indtil videre kan de ikke sige mere.

Brøndby oplyser til bold.dk, at man afventer politiets arbejde og står til rådighed for eventuelle spørgsmål.

Læs også

Niels Frederiksen: Forløsning var undervejs

Frustreret Pallesen: Krogh ødelagde kampen

BIF fik første sejr i 11 kampe over AaB's ni mand

42 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0