23/12 2021

Bager med udløb: Tror ikke på Brighton-skifte

Jonas Bager har været en stor profil for Union Saint-Gilloise i Belgien, men han tror dog ikke på, at det fører ham til et skifte til Brighton i Premier League.

Jonas Bager har været en stor profil for Union Saint-Gilloise i Belgien, men han tror dog ikke på, at det fører ham til et skifte til Brighton i Premier League.

Jonas Bager nyder livet i Belgien, hvor den tidligere Randers-spiller er en stor profil hos topholdet fra Union Saint-Gilloise.

I denne sæson har Bager fået vist, at han kan være med på et højt niveau, da han har været fast mand i Saint-Gilloises bagkæde med stor succes, og han er dog også klar på at tage et skridt op.

Det fortæller Bager i et interview med Randers Amtsavis, hvor han dog ikke tror på, at Brighton skulle være interesseret i ham

Saint-Gilloise og Brighton er nemlig begge ejet af Tony Bloom, men det betyder ikke noget for et skifte.

- Jeg tror ærligt ikke, at Brighton er interesseret i mig, men det er jeg også afklaret omkring. Jeg har lidt en følelse af, at alt hvad der mere kommer til mig i karrieren, er lidt en bonus, for jeg havde ikke selv turde tro på, at jeg skulle være fast mand i en belgisk topklub, udtaler Jonas Bager.

25-årige Jonas Bager skal dog snart finde en afklaring på fremtiden, da han har kontraktudløb med Union Saint-Gilloise til sommer.

Læs også

Jonas Bager så rødt i belgisk remis

Bager-assist da St. Gilloise slog Anderlecht

Bager og co. rykker op: Karrierens højdepunkt

Bager og co. dominerer: Al fokus på 1.-plads

Bager havde dansk interesse: Bliver helst ude

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0