19/7 2019

Bach Bak letter på hatten: FCN fortsætter bare

FC Midtjyllands Kristian Bach Bak er imponeret over, at FC Nordsjælland igen ser ud til at holde højt niveau trods afskeden med flere profiler.

FC Midtjyllands Kristian Bach Bak er imponeret over, at FC Nordsjælland igen ser ud til at holde højt niveau trods afskeden med flere profiler.

Superligaen Mesterskabsspil

33. runde
I dag 18:00

AGF

vs

FCM

FC Nordsjælland har denne sommer sagt farvel til profiler som Victor Nelsson, Karlo Bartolec og Mads Valentin Pedersen, mens Andreas Skov Olsen også ser ud til at forlade klubben.

Ikke desto mindre vandt det unge FCN-hold ganske overbevisende sidste weekends premierekamp i Superligaen mod AC Horsens med 3-0.

Det imponerer FC Midtjyllands assistenttræner Kristian Bach Bak, at FCN igen ser ud til at holde niveau trods salg af flere profiler.

- FC Nordsjælland kører bare videre med deres gennemførte koncept, og jeg synes faktisk, at FCN’s unge afløsere i Horsens gjorde det lige så fint som profilerne, der er rejst. 

- Det er en klub, som har afløserne klar, og afløserne er, uanset alder, klar over, hvad de skal præstere. Stor respekt for det, siger Bach Bak til FCM's hjemmeside.

I søndagens indbyrdes kamp på MCH Arena tror Bach Bak dog på, at det unge FCN-mandskab kan rystes.

- Vi skal spille kampen på vores præmisser, og det inkluderer power, energi og erfaring, og med det fundament skal vi kunne ryste FC Nordsjællands unge mandskab.

- Vi vil gerne have en fysisk præget kamp, og hvis vi får det, er vi stærkere end FC Nordsjælland.

De to klubber mødes i Herning søndag klokken 18.00.

Læs også

FCN-træner: Spillestilen gør det let for de unge

FCM-boss: Skal spille med om guld hvert år

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0