17/7 2019

Azpilicueta: Hudson-Odoi har kæmpe chance

Cesar Azpilicueta tror på, at den nuværende situation i Chelsea kan være en kæmpe chance for unge Callum Hudson-Odoi.

Cesar Azpilicueta tror på, at den nuværende situation i Chelsea kan være en kæmpe chance for unge Callum Hudson-Odoi.

Champions League Slutspil

1/8-finale
lørdag 19:00

BMU

vs

CHE

Callum Hudson-Odoi beklagede sig i sidste sæson over, at han ikke fik nok spilletid i Chelsea, og derfor blev rygterne om et skifte til Bayern München blæst godt og grundigt op.

Nu har Chelsea fået sig et transfer-forbud, og klubben er formentlig ikke synderligt interesseret i at slippe potentielle profiler.

En af klubbens tunge drenge, Cesar Azpilicueta, mener da også, at den unge englænder skal se den nuværende situation som en mulighed – han skal bare lige over en skade i akillessenen først.

- For Callum er det en kæmpe chance for at blive nøglespiller i Chelsea. Han fik masser af spilletid før sin uheldige skade, og jeg er sikker på, at han bliver vigtig, når han er kommet sig over sin skade, siger Azpilicueta ifølge Sky Sports.

Transfer-forbuddet betyder, at Chelsea ikke kan hente spillere denne sommer, og derfor er det altså de nuværende folk i truppen, der skal løfte klubben.

Blandt dem er der en del forholdsvis unge folk – heriblandt Andreas Christensen og Ruben Loftus-Cheek. De kommer til at spille en større rolle i den nye sæson, spår Azpilicueta.

- Vi er heldige at have det bedste akademi i England, men det er rigtigt, at vi i de seneste år måske ikke har set så mange unge spillere komme ind på førsteholdet og få minutter.

- I sidste sæson kom Callum, Ruben og Andreas ind og fik minutter, og nu hvor vi har transfer-forbud, så har vi allerede i opstarten set, at de vil få endnu flere chancer, siger spanieren.

Chelsea åbner den nye Premier League-sæson på Old Trafford den 11. august.

Læs også

Rygtetid: PSG tæt på Dortmund-profil

Lampard vil overbevise Hudson-Odoi

Rygtetid: Chelsea afviser Bayern-bud

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0