4/9 2021

Avis: Vejle har Wahid Faghir-afløser på plads

Vejle har angiveligt hentet den montenegrinske angriber Luka Djordjevic som erstatning for Wahid Faghir. Det skriver B.T.

Vejle har angiveligt hentet den montenegrinske angriber Luka Djordjevic som erstatning for Wahid Faghir. Det skriver B.T.

NordicBet Liga

12. runde
søndag 13:00

VB

vs

FCH

Vejle solgt kort inden transfervinduets lukning angrebsprofilen Wahid Faghir til Stuttgart, og nu har klubben fra Nørreskoven angiveligt fundet erstatningen.

B.T. skriver lørdag, at Vejle henter den 27-årige montenegriner Luka Djordjevic på en fri transfer, efter han forlod Lokomotiv Moskva denne sommer efter kontraktudløb.

Han ventes at skrive under på en treårig kontrakt, og Djordjevic skulle allerede have overstået lægetjekket, skriver B.T., der også melder, at Djordjevic var på vej til en La Liga-klub kort inden transfervinduets deadline, men den handel gik ikke igennem, og derfor kan Vejle altså slå til.

Djordjevic kom til Lokomotiv Moskva i 2019 fra Zenit, hvor han i alt nåede 30 kampe, tre mål og to oplæg, inden han blev udlejet til Arsenal Tula i den seneste sæson.

Angriberen har 11 kampe på cv'et for Montenegros landshold. Den seneste spillede han i 2018.

Tidligere i karrieren har Djordjevic også været forbi klubber som Sampdoria i Italien, Twente i Holland og spanske Ponferradina.

Vejle har endnu ikke bekræftet handlen. Klubben hentede på transfervinduets sidste dag også angriberen Andres Ponce.

Læs også

Peter Sørensens Vejle dukkede Kiel i testkamp

Faghir om Stuttgart-skifte: Spændt på fansene

Rubin Kazan låner russisk angriber i Vejle

Vejle skriver med sydamerikansk angriber

13 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0