3/1 2022

Avis: Skov O. koster 50 mio - FCK nærmer sig

Bologna er efter sigende åbne for at sælge Andreas Skov Olsen for mellem 45 og 52 millioner kroner, og FCK er angiveligt tæt på at ville matche det krav.

Bologna er efter sigende åbne for at sælge Andreas Skov Olsen for mellem 45 og 52 millioner kroner, og FCK er angiveligt tæt på at ville matche det krav.

Superligaen Grundspil

1. runde
søn 17. jul 14:00

FCK

vs

ACH

Andreas Skov Olsen ser ikke ud til at have nogen fremtid i Bologna, og en række forskellige klubber meldes interesserede i den 22-årige landsholdsprofil.

Torino, Rangers og Hertha Berlin er allerede blevet nævnt, men FC København menes også at være på banen.

Det italienske lokalmedie Bologna News erfarer, at Serie A-klubben ikke kun er interesserede i at udleje Skov Olsen, men også er åbne for et salg af danskeren. Det kræver angiveligt et bud på seks-syv millioner euro – mellem 45 og 52 millioner kroner.

Mediet skriver specifikt, at FCK er klar til at lægge et bud, der ikke er ret langt fra Bolognas krav, men uddyber ikke, hvad beløbet skulle være.

Andreas Skov Olsen har kontrakt til 2024 i Bologna, hvor han siden skiftet fra FC Nordsjælland i 2019 har spillet i alt 69 kampe med tre mål og fem oplæg til følge.

FC København var allerede inden skiftet til Bologna interesserede i at købe Skov Olsen, og den interesse ser altså fortsat ud til at være til stede, selvom FCK's sportslige leder nu er Peter Christiansen i stedet for Ståle Solbakken.

Læs også

Avis: Rangers har spurgt på Skov Olsen

Medie: Skov O. har bedt om exit - Torino lurer

Medie: Skov Olsen har dansk interesse

Bekymrende efterår for danskerne i Serie A

83 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0