19/6 2022

Avis: PSG tilbød Vinicius 12 gange mere i løn

Vinicius Junior ser ud til at forlænge i Real Madrid, og dermed takker brasilianeren nej til en vanvittigt lukrativ aftale i PSG.

Vinicius Junior ser ud til at forlænge i Real Madrid, og dermed takker brasilianeren nej til en vanvittigt lukrativ aftale i PSG.

Fra 25 millioner kroner til 300 millioner kroner.

PSG har ifølge Marca forsøgt at lokke Vinicius Junior med en kæmpe kontrakt, hvis han lod være med at forlænge i Real Madrid.

Vinicius' nuværende aftale i Real Madrid løber til 2024, og PSG tilbød angiveligt en kæmpe kontrakt med 300 millioner kroner i årsløn, hvis brasilianeren lod sin aftale løbe ud og skiftede på en fri transfer om to års tid.

Dermed ville Vinicius' årsløn alene blive 12 gange større, og Marca skriver desuden, at PSG tilbød en stor sign-on bonus samt en række sponsoraftaler i Qatar.

21-årige Vinicius Junior ser dog ud til at afvise det lukrative tilbud fra Paris for i stedet at forlænge sin kontrakt i Real Madrid.

Ifølge Sport har brasilianerens agent foreslået en årsløn på 75 millioner kroner plus bonusser, hvis han forlænger til 2026, eller omkring 90 millioner kroner i årsløn, hvis den nye aftale løber til 2027 i stedet.

Real Madrid har efter sigende accepteret begge forslag, og en forlængelse ventes snart at falde endegyldigt på plads.

Læs også

Medie: Real Madrid forlænger med Vinicius Jr.

67 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0