30/1 2023

Avis melder transferbombe: FCN køber Sertdemir tilbage

FC Nordsjælland henter ifølge B.T.'s oplysninger kæmpetalentet fra Bayer Leverkusen, Zidan Sertdemir, hjem igen på en treårig aftale. 

FC Nordsjælland henter ifølge B.T.'s oplysninger kæmpetalentet fra Bayer Leverkusen, Zidan Sertdemir, hjem igen på en treårig aftale. 

Superligaen Mesterskabsspil

23. runde
I dag 16:00

FCK

vs

FCN

FC Nordsjælland står mandag aften til at være bag en transferbombe, idet B.T. erfarer, at Superligaens førerhold henter kæmpetalentet fra Bayer Leverkusen, Zidan Sertdemir hjem på en treårig aftale med klubben. 

Tilbage i 2021 var det FCN selv, der sendte det 17-årige stortalent afsted til Tyskland for omkring 19 millioner kroner, men nu vender han angiveligt hjem igen. 

Således kan avisen afsløre, at FCN har købt ham tilbage i dette januarvindue og udstyret ham med en så lang kontrakt, som det er lovligt at gøre det med spillere under 18 år. 

Sertdemir fik allerede i november 2021 sin Bundesligadebut i den tyske storklub og har sidenhen fået to kampe yderligere på førsteholdet. 

Det er efterfølgende imidlertid blevet mest til ungdomsfodbold for den danske U19-landsholdsspiller, der her til gengæld kan se frem til at komme ind på et hold, der skal spille om det danske mesterskab i forårssæsonen. 

Leverkusens sportsdirektør, Simon Rolfes, har ellers tidligere i januar måned fortalt overfor bold.dk, at man ikke havde i sinde at sælge danskeren.  

Det kunne dog tyde på, at han har ændret mening siden da. 

Læs også

Medie: FC Groningen jagter FCN-angriber

FCN sender keepertalent på leje i HIK

Medie: Spezia jagter FCN-profil

Leverkusen-boss til bold.dk: Dansk stortalent er ikke til salg

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0