8/12 2022

Avis: Fransk landsholdsspiller vraget grundet skænderi

Det er angiveligt et mundhuggeri mellem den franske landstræner Didier Deschamps og Benjamin Pavard, der ligger til grund for bænkningen af højrebacken.

Det er angiveligt et mundhuggeri mellem den franske landstræner Didier Deschamps og Benjamin Pavard, der ligger til grund for bænkningen af højrebacken.

Tre kampe i kulden.

Det er, hvad Benjamin Pavard har fået under VM-slutrunden, efter han ellers var i Frankrigs startopstilling til den første gruppekamp mod Australien.

Ifølge den franske avis L'Equipe bunder bænkningen i Pavard i et skænderi mellem Bayern München-spilleren og den franske landstræner Didier Deschamps.

Skænderiet skulle have fundet sted på et evalueringsmøde efter Australien-kampen, hvor Deschamps klandrerede Pavard for at modsætte sig landstrænerens instruktioner.

I stedet for at tage imod kritikken valgte den 26-årige back angiveligt at forsvare sig selv over for Deschamps, hvilket altså efterfølgende har fået den konsekvens, at Pavard er røget ud i kulden.

L'Equipe har tidligere berettet, at flere franske landsholdsspillere er trætte af Benjamin Pavards opførsel, men rygtet blev efterfølgende skudt ned af landsmanden Kingsley Coman.

Frankrig er nået til kvartfinalen ved VM, og her venter et møde med England. 

Kampen spilles på lørdag klokken 20:00 dansk tid.

Læs også

Coman afkræfter Pavard-rygter: Meget motiveret

Medie: Flere franske profiler er trætte af Benjamin Pavard

Deschamps så bort fra Pavard: Han var ikke klar

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0