10/8 2021

Avis: Forsinkede FFP-regler får Messi til PSG

Det franske fodboldforbund har forsinket sin implementering af nye Financial Fair Play-regler, hvilket muliggør, at PSG kan skrive kontrakt med Lionel Messi, skriver LÉquipe.

Det franske fodboldforbund har forsinket sin implementering af nye Financial Fair Play-regler, hvilket muliggør, at PSG kan skrive kontrakt med Lionel Messi, skriver LÉquipe.

Lionel Messi rykker tættere og tættere på et skifte til PSG, hvis man skal tro flere store medier i Frankrig og Spanien.

Ifølge franske L'Equipe er de sidste detaljer ved at falde på plads, inden en kontrakt kan offentliggøres. 

Her er den sidste knast i forhandlingerne, hvordan man skal håndtere imagerettighederne for superstjernen, hvis man skal tro den franske avis. 

L´Equipe kan desuden også fortælle, hvordan nye regler for Financial Fair Play har hjulpet PSG med at lande Lionel Messi. 

Ifølge avisen har man nemlig i La Liga valgt at fremskynde kravet om, at højest 70 procent af klubbens indtjening må bruges på lønninger. Det har man gjort for netop at beskytte klubben under pandemien mod, at de får sat sig for dyrt og derfor får større økonomiske vanskeligheder. 

Det var også det, der i sidste ende betød, at FC Barcelona ikke kunne registrere Lionel Messi. 

Omvendt har man i det franske fodboldforbund valgt at udskyde implementeringen med to år, men af samme grund - nemlig coronapandemien. 

Det betyder, såfremt at L'Equipes oplysninger er korrekte, at PSG ikke skal leve op til kravet om maksimalt at bruge 70 procent af indtægterne på lønninger før om to år, hvorfor de godt kan hente Lionel Messi nu her. 

I nat landede desuden et rygte fra det katalanske medie La Porteria, der mente at vide, at administrerende direktør i FC Barcelona, Ferran Reverter, havde afgivet et sidste bud på Lionel Messi. 

Mundo Deportivo skriver dog, at de har været i kontakt med kilder tæt på både præsident Joan Laporta og Lionel Messi, der begge afkræfter, at et nyt kontraktudspil fra Barcelona har været på tale. 

 

 

Læs også

Tanken om Messi i PSG glæder Donnarumma

Bayern revser FFP: Har ikke prøvet på Messi

Pique om Messi-exit: Vi var lidt ødelagte

Medie: PSG vil give Messi 220 mio. om året

30 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0