18/1 2022

Avis: FCM får med garanti 49 mio. for Cajuste

Ifølge Ekstra Bladet skal Reims med garanti betale 49 millioner kroner til FC Midtjylland for Jens-Lys Cajuste.

Ifølge Ekstra Bladet skal Reims med garanti betale 49 millioner kroner til FC Midtjylland for Jens-Lys Cajuste.

Superligaen Mesterskabsspil

31. runde
I dag 17:00

SIF

vs

FCM

Det er sjældent, at den købende eller sælgende klub udtaler sig om prisen på en netop handlet fodboldspiller.

Det skete dog for nylig, da den administrerende direktør i Reims, Mathieu Lacour, udtalte sig om rygterne vedrørende beløbet, som den franske klub havde betalt til FC Midtjylland for Jens-Lys Cajuste. 

Lacour afviste kategorisk, at Reims skulle have betalt 75 millioner kroner, som ellers den pris, der var blevet skrevet om i medierne. 

I stedet fortalte han, at beløbet lå på samme niveau, som det Reims havde betalt for målmanden Pedrag Rajkovic tilbage i 2019. Et beløb, der lyder på omkring 37,5 millioner kroner. 

Nu skriver Ekstra Bladet så, at FC Midtjylland er garanteret en sum på 49 millioner kroner, som er fordelt ud på flere rater. 

Derudover skriver avisen, at der er en række bonusser i handlen med Reims, som udløser flere penge til FC Midtjylland, hvis de bliver indløst. 

Ekstra Bladet skriver, at der eksempelvis tikker yderligere fire millioner kroner ind på FC Midtjyllands konto, hvis Jens-Lys Cajuste får tre landskampe for Sverige. 

Yderligere skriver avisen, at kilder tæt på FC Midtjylland fortæller, at bonusaftalerne, der relaterer sig til Cajustes præstationer i Reims, er så godt som sikre, hvis bare han spiller en smule. 

Sidst, men ikke mindst oplyser Ekstra Bladet, at FC Midtjylland har forhandlet en videresalgsklausul på plads, der lyder på 25 procent.

Læs også

Reims-chef: Rygter om Cajuste-pris er falske

Efter Cajuste og Stage: Tyskere jagter Oliver A.

Stolthed i FCM: Cajuste er alle pengene værd

Officielt: Cajuste solgt til Reims

27 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0