28/9 2022

Avis: FCK-bosser frygter dyr lejeudgift ved Parken-salg

Ifølge Ekstra Bladet er FC Københavns sportslige ledelse bekymrede for, at udgifterne bliver høje, hvis klubben ender med at skulle leje sig ind i Parken.

Ifølge Ekstra Bladet er FC Københavns sportslige ledelse bekymrede for, at udgifterne bliver høje, hvis klubben ender med at skulle leje sig ind i Parken.

Der er intern uro i Parken Sport og Entertainment. 

Ifølge Ekstra Bladet er FC Københavns sportslige ledelse bekymrede for lejeudgiftens størrelse, hvis Parken ender med at blive solgt.

Tilbage i januar meddelte Parken Sport Entertainment - selskabet bag FCK - at man afsøgte muligheden for et frasalg af Parken stadion. 

Ekstra Bladet skriver, at storaktionærerne i Parken Sport og Entertainment Erik Skjærbæk og Karl Peter Korsgaard jagter den højest mulige her og nu-pris ved et salg af fodboldstadionet. 

Det er netop den situation, som folk som direktør Jacob Lauesen og sportsdirektør Peter Christiansen frygter, da størrelsen af FCK's fremtidige lejeudgift kan være med til at diktere størrelsen af Parkens købspris.

FCK går nemlig fra at være ejer til at være lejer ved et salg af Parken, og her vil en potentiel ny ejer være sikret en stabil og sikker indkomst fra løverne, der fortsat ønsker at bruge Parken til at afvikle sine hjemmekampe.

Læs også

Ståle svarer på FCK-kritik: Engell og Kvist var pot og pande

Sertdemir og Bardghji på fornem liste med de 60 største talenter

Mentaltræner roser Neestrup trods fyring: En fremragende leder

FCK stopper samarbejdet med mentaltræner

Medier: FCK viser interesse for argentinsk offensivspiller

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0