22/1 2021

Avis: Bruun Larsen-klausul stoppede FCK

FC København var ikke klar til at leje Jacob Bruun Larsen, hvis aftalen ikke indeholdt en realistisk frikøbsklausul, og det blev døden for en mulig handel. 

FC København var ikke klar til at leje Jacob Bruun Larsen, hvis aftalen ikke indeholdt en realistisk frikøbsklausul, og det blev døden for en mulig handel. 

Superligaen Mesterskabsspil

29. runde
mandag 17:00

FCN

vs

FCK

Efteråret i gennem har der været flirteri mellem FC København og Jacob Bruun Larsen, der er ude i kulden hos sin tyske klub Hoffenheim. 

Men nu ser det ud til, at det blot bliver ved flirterierne. Det belgiske medie HLN har fanget et billede af danskeren, hvor han eftersigende er landet hos Anderlecht for at gennemgå lægetjek og få det sidste af kontrakten på plads. 

Handlen faldt dog til jorden, da det ikke lykkedes at blive enige om prisen på en købsoption. FC København ønskede nemlig et realistisk beløb, hvilket ikke var muligt. 

Det var heller ikke aktuelt for københavnerne at søge en lejeaftale helt uden en købsoption, og derfor ser det nu ud til, at Anderlecht løber med Bruun Larsen. 

Her skulle aftalen netop lyde på en lejeaftale med købsoption. 

Hoffenheim gav i sin tid i omegnen af ni millioner euro - svarende til 67 millioner kroner - da de hentede ham hos Borussia Dortmund.

Læs også

Avis: Anderlecht løber med Bruun Larsen

Avis: Anderlecht vil have Bruun Larsen

Avis: Belgisk topklub vil leje Bruun Larsen

Hoffenheim åben for Bruun Larsen-udlejning

Medie: FCK arbejder på Bruun Larsen-leje

14 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0