8/1 2021

Avis: Belgisk topklub vil leje Bruun Larsen

FC København er ifølge B.T. i hård kamp med blandt andre en belgisk topklub i jagten på en lejeaftale med Hoffenheims Jacob Bruun Larsen.

FC København er ifølge B.T. i hård kamp med blandt andre en belgisk topklub i jagten på en lejeaftale med Hoffenheims Jacob Bruun Larsen.

Superligaen Mesterskabsspil

29. runde
mandag 17:00

FCN

vs

FCK

I Hoffenheim har danske Jacob Bruun Larsen ikke haft synderligt travlt på banen i denne sæson, hvor det er blevet til tre optrædener, som i alt har givet 101 minutter på banen.

Den situation har da også gjort, at Bruun Larsen er blevet sat i forbindelse med et klubskifte, og B.T. har tidligere berettet, at FC København var i dialog med Bruun Larsen og hans bagland om et skifte i januar med en lejeaftale som den mest sandsynlige udgang.

Men FCK er ikke ene om at håbe på en lejeaftale med Bruun Larsen, hvis man skal tro B.T.

Avisen skriver nemlig fredag, at FCK er 'i hård kamp med blandt andre en belgisk topklub. Og lige nu afventer de interesserede klubber Hoffenheims beslutning om, hvorvidt tyskerne reelt ønsker at udleje Jacob Bruun Larsen uden samtidig at få god økonomisk kompensation'.

Hoffenheims cheftræner Sebastian Hoeness har fortalt, at Hoffenheim vil se på Bruun Larsens situation i januar, men skulle han skifte, skulle det være passende for Bruun Larsen og klubben.

Hoeness fortalte desuden, at Bruun Larsen umiddelbart indgik i trænerens planer.

Læs også

FCK er på udkig efter en central midtbane

Hoffenheim åben for Bruun Larsen-udlejning

Medie: FCK arbejder på Bruun Larsen-leje

17 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0