8/12 2022

Avis: Barcelona jagter Moukoko - øjner gratis løsning

Barcelona er angiveligt interesserede i at hente Dortmund-kometen Youssoufa Moukoko, der til sommer kan hentes på en fri transfer.

Barcelona er angiveligt interesserede i at hente Dortmund-kometen Youssoufa Moukoko, der til sommer kan hentes på en fri transfer.

La Liga

19. runde
I morgen 15:15

GIR

vs

BAR

I Barcelona øjner ledelsen en gylden og gratis mulighed til sommer.

Her udløber det 18-årige angrebstalent Youssoufa Moukokos kontrakt i Dortmund nemlig, og det betyder altså, at han kan hentes på en fri transfer, såfremt han altså ikke forlænger sin aftale inden da. 

Den spanske avis Sport erfarer, at Barcelona arbejder på at lokke Moukoko til klubben, og at den tyske angriber under visse omstændigheder skulle være åben for muligheden.

Avisen skriver, at Moukoko-lejren ønsker en vis form for forsikring omkring Moukokos udsigt til fast spilletid i Barcelona, der råder over en del stjerner i offensiven.

I slutningen af november udtalte hovedpersonen, at han ønskede at blive i Dortmund, og ifølge Sport er den mulighed også ganske sandsynlig, men avisen mener altså at vide, at Barcelona-ledelsen for alvor forsøger at overtale tyskeren.

Youssoufa Moukoko har i indeværende sæson noteret sig for 22 kampe i Dortmund-trøjen.

Læs også

Moukoko vil blive i Dortmund: Har alt hvad jeg skal bruge

Medie: Moukoko-fremtid afgøres efter VM - afviser Bayern

BVB's Moukoko slår rekord i Bundesliga - se målet her

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0