13/8 2022

Aubameyang rygtet til Chelsea: Gjort meget for Arsenal

Arsenal-manager Mikel Arteta håber på, at fansene vil tage godt imod Pierre-Emerick Aubameyang, hvis han ender med at skifte til rivalerne fra Chelsea.

Arsenal-manager Mikel Arteta håber på, at fansene vil tage godt imod Pierre-Emerick Aubameyang, hvis han ender med at skifte til rivalerne fra Chelsea.

Premier League

22. runde
fredag 20:00

CHE

vs

FUL

Siden januar har Pierre-Emerick Aubameyang været at finde hos FC Barcelona, da han her tog skiftet fra Arsenal, men der kan være en mulig retur til London på vej.

Aubameyang har nemlig været sat i forbindelse med et skifte til rivalerne fra Chelsea, og dermed kan det ende med, at angriberen kommer til at stå på Emirates iført en Chelsea-trøje.

Hvis det skulle ende med at blive en realitet, så håber Arsenal-manager Mikel Arteta, at fansene vil tage godt imod ham.

- Auba er en enestående spiller. Han har gjort så meget for os. Han var vores anfører, og jeg synes, vi skal være taknemmelige for det, han gjorde for klubben.

- Jeg håber, at han vil gå en god modtagelse fra Arsenal-fansene på Emirates Stadium, for det synes jeg, han fortjener. Der er øjeblikke i livet, hvor den enkeltes vej anderledes end klubbernes - og det må man respektere, lyder det fra Arteta ifølge Goal.

Aubameyang har været godt kørende i Barca, hvor det er blevet til 13 mål i 23 kampe.

33-årige Pierre-Emerick Aubameyang har kontrakt frem til sommeren 2025.

Læs også

Xavi: Regner med Aubameyang

Medie: Barca vil af med Depay eller Aubameyang

Avis: Aubameyang er interesseret i Chelsea-skifte

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0