23/1 2022

Atletico i vildt comeback: Det var vanvittigt

Atletico Madrid vendte 1-2 til en 3-2-sejr i overtiden mod Valencia, og det var helt vanvittigt at være en del af, udtaler Jose Gimenez, som kalder sejren for en stor gevinst.

Atletico Madrid vendte 1-2 til en 3-2-sejr i overtiden mod Valencia, og det var helt vanvittigt at være en del af, udtaler Jose Gimenez, som kalder sejren for en stor gevinst.

La Liga

22. runde
FT

AMA

3 - 2

VAL

25'
0 1
Yunus Musah
Mål
44'
0 2
Hugo Duro
Mål
64'
1 2
Matheus Cunha
Mål
90'
2 2
Ángel Correa
Mål
90'
3 2
Mario Hermoso
Mål

Atletico Madrid leverede et vanvittigt comeback lørdag aften, da de var bagud med 1-2 på vej ind i overtiden. Tre minutter senere var de nemlig foran med 3-2 og endte med at slå Valencia.

Her var Diego Simeones tropper som nat og dag, da intet fungerede i første halvleg, hvor Valencia scorede to mål, men Madrid-klubben kom efter det i anden halvleg.

Det udtaler Jose Gimenez ifølge Marca, og han takker fansene for den vilde støtte.

- Vi er taknemmelige for folks støtte. Det er Atletico Madrid. Vi er evigt taknemmelige, og når vi har mest brug for dem, er de der. 

- De sidste minutter var vanvittige, da vi gik efter sejren. Vi måtte ikke lukke mål ind, så vi skulle holde hovedet koldt. Til sidst scorede vi så, og vi vandt kampen. Det er en gevinst til os for det arbejde, vi har gjort i løbet af ugen, efter at resultaterne ikke er gået vores vej.

- Denne kamp viste, hvordan sæsonen har været. I første halvleg var vi ikke aggressive nok i nærkampene og havde ingen intensitet i vores dueller, hvor de scorede to mål. Det kom så i anden halvleg, hvor vi viste, hvordan vi gerne vil have det, udtaler Jose Gimenez.

Atletico Madrid ligger nu på fjerdepladsen i La Liga, hvor de står noteret for 36 point efter 21 runder af sæsonen.

Læs også

Atletico med vanvidscomeback mod Valencia

Wass udeladt af Valencia-trup mod Atletico

Slovan køber serbisk spids i Atletico Madrid

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0