17/4 2021

Athletic-chef: Umuligt mod Barca uden at lide

Athletic Clubs cheftræner Marcelino Garcia lægger op til, at hans spillere skal lide i lørdagens Copa del Rey-finale mod FC Barcelona.

Athletic Clubs cheftræner Marcelino Garcia lægger op til, at hans spillere skal lide i lørdagens Copa del Rey-finale mod FC Barcelona.

La Liga

36. runde
I dag 18:00

HUE

vs

BIL

Lørdag aften spiller Athletic Bilbao Copa del Rey-finale mod FC Barcelona, blot to uger efter man ligeledes tabte i finalen til Real Sociedad.

Det var nemlig sidste sæsons finale, der blev udskudt på grund af coronavirussen, men allerede nu får baskerklubben mulighed for at revanchere sig.

Klubbens cheftræner Marcelino Garcia udtaler til Marca, at man er blevet klogere oven på sidste finale.

- Vi er sikre på at have fundet årsagen til nederlaget mod Real Sociedad. Vores spillere kom med en kæmpe mental baggage, og jeg er sikker på, at det ikke vil have indflydelse på vores præstation denne gang,

Dertil lægger Marcelino op til, at hans spillere vil komme til at lide i kampen mod Barcelona.

- Nu har vi 90 minutter mod et storslået mandskab, som er vant til at vinde finaler, men det kan ikke tage fra os forestillingen om, at vi skal tage pokalen til Bilbao. Vi skal spille, nyde og lide, for det er umuligt at spille mod Barcelona uden at lide, siger han.

Det vil vise sig, om Athletic Club-spillerne vil lide eller nyde mest, når kampen mod Barcelona bliver fløjtet i gang 21.30 dansk tid.

Læs også

Småskadet Muniain er optimistisk før finale

Oyarzabal sendte pokaltitlen til Real Sociedad

6 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0