23/1 2022

Atalantas Ilicic kæmper mentalt: Er en jungle

Atalanta-cheftræner Gianluca Gasperini fortæller nu, at Josip Ilicic har været fraværende i de seneste kampe, da han har psykiske problemer, som holder ham ude.

Atalanta-cheftræner Gianluca Gasperini fortæller nu, at Josip Ilicic har været fraværende i de seneste kampe, da han har psykiske problemer, som holder ham ude.

Atalanta fik lørdag et 0-0-resultat med sig fra Lazio-opgøret, men her var Josip Ilicic endnu en gang ikke med for Joakim Mæhle og co.

Ilicic har faktisk ikke været med i de seneste tre kampe for Atalanta, og cheftræner Gian Gasperini fortæller nu, at sloveneren har psykiske problemer, der holder ham udenfor.

- Det er aldrig let for mig at tale om en situation som denne, for det er meget personligt. Jeg kan kun sige, at vi altid vil være tæt på ham, fordi det er situationer, der går ud over fodbold.

- Vi har kendt ham i mange år og har haft mange lykkelige øjeblikke sammen. Jeg kan sige, at han er en meget normal, positiv person, men indersiden af vores sind er som en jungle. 

- Det er svært for psykiatere at finde ud af, hvad der foregår, for slet ikke at tale om for os. Jeg håber bare, at han kan vende tilbage og genfinde noget glæde ved at spille på banen, udtaler Gian Gasperini til Sky Sport Italia.

33-årige Josip Ilicic har kontrakt med Atalanta frem til sommer, men Gasperini vil dog ikke svare på, om den kan blive ophævet før tid.

Læs også

Lazio og Atalanta-remis i taktisk affære

Corona-frygt udskyder Atalanta-tur til Rom

Gasperini: Ilicic har bedt om at forlade os

Atalanta skyder Ilicic-rygte ned

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0