12/5 2021

Askou: AC Horsens står foran en fed rejse

AC Horsens-træner Jens Berthel Askou mener, at klubben står foran nogle fede år og fortsat kan tiltrække dygtige spillere.

AC Horsens-træner Jens Berthel Askou mener, at klubben står foran nogle fede år og fortsat kan tiltrække dygtige spillere.

AC Horsens må i næste sæson en tur ned i 1. division, da holdet ikke længere kan nå redning i 3F Superligaen.

Cheftræner Jens Bertel Askou frygter ikke, at han får en langt svagere trup at arbejde med efter sommerferien som følge af, at holdet må en række ned.

- Alle klubber starter jo i en eller anden forstand op med en ny trup, så bliver spørgsmålet, hvor mange ændringer der kommer i Horsens.

- Jeg ved, at langt de fleste af de spillere, som har bidraget rigtig meget i dette halvår, er med videre og glæder sig til næste sæson og til at komme stærkere tilbage i Superligaen, end vi har været i denne omgang.

- Hvis der kommer huller i truppen, skal vi nok få udfyldt dem med en masse rigtig dygtige spillere, for det er stadig attraktivt at spille fodbold i Horsens. 

- Det er et fedt sted at være, og vi har mange unge spillere, som får chancen og udvikler sig rigtig godt, og de kommende år i Horsens bliver en fed rejse at være en del af, siger Askou til bold.dk. 

Jens Berthel Askou føler, at han og holdet har fået udviklet spillet på flere parametre, men han anerkender også, at der fortsat er et stykke vej endnu. 

- I nogle faser af spillet ligner vi efterhånden et rigtig godt fodboldhold, men der er også områder, hvor vi skal blive endnu dygtigere.

- Et af områderne er evnen i at holde fast i bolden på modstandernes banehalvdel, som Horsens ikke har været ret gode i en del år, og der har vi fortsat et stort stykke arbejde foran os, så vi ikke skal presse for hårdt i 90 minutter, for det har vi ikke kapacitet til.

Horsens' sidste tre kampe i Superligaen i denne omgang er mod AaB, SønderjyskE og OB.

Læs også

Ludwig: Går efter at slutte over Lyngby

Lyngby rykker ned efter vildt opgør mod ACH

ACH-kant: Ikke håndteret Bo H-farvel godt nok

Nedtur giver Horsens millionbesparelse i løn

18 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0