28/5 2019

Asger Sørensen: Brøndby er ikke interessant

BT sætter Brøndby i forbindelse med U21-landsholdets Asger Sørensen, men han er ikke specielt interesseret i at vende hjem til Danmark.

BT sætter Brøndby i forbindelse med U21-landsholdets Asger Sørensen, men han er ikke specielt interesseret i at vende hjem til Danmark.

U21-landsholdets 22-årige Asger Sørensen er i denne uge en del af den samling spillere, som Åge Hareide og Niels Frederiksen ser nærmer på til træning i Brøndby.

Sørensen spillede fire kampe for U21-landsholdet i EM-kvalen og har også spillet fire testkampe for Frederiksens hold, men umiddelbart bliver én stopper formentlig sorteret fra til den endelige EM-trup.

- Jeg har holdt fri i en uge, så det er dejligt at kunne træne med i denne uge. Mandag mødes vi så med U21-landsholdet, og der går nok en uge, inden der bliver sorteret nogen fra, så jeg koncentrerer mig egentlig bare om at gøre det godt. Så må vi se, hvad Niels siger.

- Det er svært at sige så meget om mine chancer, men jeg har været med til alle kvalkampe og samlinger, så jeg håber, jeg kommer med, siger Sørensen til bold.dk.

Uvis Salzburg-fremtid

Sørensen har de seneste to sæsoner spillet i 2. Bundesliga-klubben Jahn Regensburg, men er fortsat ejet af de østrigske mestre Salzburg.

- Træneren og ti spillere smutter fra Regensburg nu, så det er lidt en opbrudstid, men jeg skal jo også tilbage til Salzburg, hvor jeg har et år tilbage af min kontrakt, siger Sørensen, der ikke føler sig helt sikker på sin fremtid.

- Jeg har ikke rigtigt snakket med Salzburg, så jeg koncentrerer mig bare om EM, og så tager vi det bagefter.

Men planen var vel, at du skulle bruge de to år i Jahn Regensburg på at blive klar til Salzburg?

- Ja, lige præcis. Derfor er det også lidt underligt, at jeg ikke har snakket med dem. Men jeg tror, at de har styr på det. Det plejer de at have, så der er sikkert også en plan for mig, siger Sørensen, der føler sig klar til det østrigske mesterhold:

- Det har været et rigtigt godt lejeophold med masser af spilletid i en god liga med masser af tilskuere, så jeg føler mig klar til førsteholdet i Salzburg.

- Hvis ikke Salzburg regner med mig, vil jeg gerne prøve noget andet. Jeg har været meget glad for at være i Tyskland, og det kunne være en god mulighed, hvis der skal ske noget andet. Men jeg ved ikke, hvad der er af interesse.

Nej tak til Danmark

Kunne du være interesseret i at vende hjem til Danmark?

- Narh, jeg vil helst ikke tilbage til Danmark. Man skal aldrig sige aldrig i fodbold, men jeg vil helst blive i udlandet.

BT sætter dig i forbindelse med Brøndby. Er det interessant for dig?

- Nej, det er det egentligt ikke. Jeg vil som sagt helst undgå at skulle tilbage til Danmark nu. Det er meget federe i udlandet. Jeg har været ude i fem og et halvt år nu, og jeg har vænnet mig til det. Jeg håber, at jeg skal fortsætte i Salzburg eller måske blive i Tyskland, siger Sørensen.

Sørensen tog til Salzburg fra FC Midtjylland i januar 2014.

Læs også

Namli og Hjulsager træner med A-landsholdet

Stabil Asger Sørensen er usikker på fremtiden

Asger Sørensen udlejes igen til Regensburg

Asger S. respekterer Salzburgs OL-nej

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0