12/5 2021

Ankersen udelukker ikke EfB-exit til sommer

Jakob Ankersen udelukker ikke, at det kan blive til et sommerexit, men lige nu er det svært at navigere i fremtiden, hvor der venter endnu en sæson i 1. division med Esbjerg fB.

Jakob Ankersen udelukker ikke, at det kan blive til et sommerexit, men lige nu er det svært at navigere i fremtiden, hvor der venter endnu en sæson i 1. division med Esbjerg fB.

Sidste sommer rykkede Jakob Ankersen fra Superligaens bronzevindere, AGF, til nedrykkerne Esbjerg fB.

Målet var en direkte retur til Superligaen, men den oprykning glippede mandag, og derfor byder fremtiden nu på endnu en sæson i Danmarks næstbedste række for 30-årige Ankersen.

Hans fremtid er lige nu usikker medgiver han, for klubben står uden fast cheftræner efter fyringen af Olafur Kristjansson, mens den vestjyske klub også lægger an til en strategi-ændring.

Derfor udelukker Jakob Ankersen ikke, at det kan ende med, at han til sommer er fortid i 1. division.

Er du klar til at tage et nyt år i 1. division?

- Jeg er ikke kommet bare for, at det kun skal gå godt. Men det er klart, at det er spændende, hvad der skal ske med den nuværende situation in mente, siger han til bold.dk og uddyber:

- Jeg har ikke hørt noget fra klubben om det, men jeg har kunnet læse, at de gerne vil spille med unge akademidrenge, de vil forynge truppen og få lønbudgettet lidt ned. Om det er noget, der kommer til at ramme mig, det er svært at svare på.

- Et andet spørgsmål er, hvem der bliver træner. Kan han bruge mig, kan han se mig i det og alt det, så der er flere ting i det. Men det er ikke sådan, at jeg stiller skoene på hylden her, fordi oprykningen er glippet.

- Men det kommer lidt an på, hvem der kommer som træner, hvordan klubben har tænkt sig at bygge det op, og det bliver i og for sig spændende at høre både fra klubben og den gældende person, som bliver træner.

Så du udelukker ikke, at du også kan skifte videre til sommer?

- Nej, jeg udelukker ikke noget. Det tror jeg ikke, at nogen i EfB gør lige nu, fordi der har været så meget frem og tilbage med trænere, strategi og nye ejere. Det er lidt svært at navigere i, for vi har ikke fået nogen helt klar strategi, så det bliver spændende at se.

- Jeg har selvfølgelig to år tilbage, men jeg har også været i gamet i mange år, så der kan godt komme til at ske noget, og det bliver spændende hvad, men det kommer til at afhænge af, hvem der står bag roret.

Ankersen skrev i sommer en treårig aftale med Esbjerg fB, og den udløber altså i 2023.

Læs også

Ankersen: Noget har været helt galt i EfB

Ankersen tvivler på SIF: Straffes hårdere i SL

Skuffet Ankersen: Har smidt oprykningen

Ankersen fik gult for film: EfB overvejer appel

12 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0