29/5 2022

Ancelotti om Vinicius: Har givet ham tillid

Carlo Ancelotti fortæller, at han har givet Vinicius Junior den tillid, han havde brug for. Det har resulteret i en langt bedre sæson end sidste år.

Carlo Ancelotti fortæller, at han har givet Vinicius Junior den tillid, han havde brug for. Det har resulteret i en langt bedre sæson end sidste år.

Vinicius Junior har været en af de helt store Real Madrid-spillere i denne sæson, og han har gjort store fremskridt siden sidste sæson.

I denne sæson står han noteret for 22 mål og 20 assists i 52 kampe. Det står i stærk kontrast til forrige sæson, hvor han blot scorede seks mål og levere syv oplæg. I denne sæson har Vinicius dog også spillet over 1500 minutter mere end sidste sæson.

Senest scorede Vinicius Junior det afgørende mål i Chmpions League-finalen, og Carlo Ancelotti er glad for udviklingen, den vævre brasilianer har været igennem. Ancelotti har bidraget til den gode sæson.

- Det eneste jeg har hjulpet ham med er at give ham den tillid, han havde brug for. Han spillede ikke i starten efter sin ferie, og senere spillede han hele tiden, siger Ancelotti ifølge Football Espana.

- Der hvor han har forbedret sig, er effektiviteten foran mål, han har ikke ændret noget af resten. Endnu et år med Benzema har hjulpet ham. Jeg er glad, fordi han har sat prikken over i'et. Han har haft en fantastisk sæson og en fantastisk finale, afslutter Ancelotti.

Læs også

Benzema om Mbappé: Påvirker ikke venskab

Benzema om CL-triumf: Sværeste af dem alle

Vinicius blev CL-helten: Har været min drøm

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0