29/10 2021

Ambitiøs FCM'er vil videre: Måske til sommer

Joel Andersson har ambitioner om at prøve sig af på en højere hylde end FC Midtjylland, og det kan meget vel blive efter indeværende sæson.

Joel Andersson har ambitioner om at prøve sig af på en højere hylde end FC Midtjylland, og det kan meget vel blive efter indeværende sæson.

FC Midtjylland købte i 2018 forsvarstalentet Joel Andersson i Häcken, og siden har svenskeren spillet 116 kampe for ulvene.

Wingbacken nyder at være i FCM, men har tidligere luftet ambitionen om at prøve sig af på en højere hylde, og den lever i allerhøjeste grad stadig.

- Jeg har lidt mere end halvandet år tilbage, og nu har jeg snart været her i tre og et halvt år, så selvfølgelig vil jeg videre.

- Klubben vil helt sikkert også gerne have nogle penge for mig, så ambitionen er at komme videre, men helt ærligt har jeg ikke tænkt så meget på det lige nu, siger Joel Andersson til bold.dk.

I sidste sæson tilbragte den 24-årige svensker en del kampe på bænken under Brian Priske, og der var tidspunkter, hvor pilen pegede i retning af et sommerskifte.

- Sidste år sad jeg en del på bænken og tænkte, at til sommer var det ikke optimalt at blive i klubben. 

- Jeg havde siddet på bænken, og de hentede Henrik Dalsgaard ind, så jeg vidste ikke, hvad min rolle skulle være. Nu hvor jeg faktisk spiller, tænker jeg mest på, hvordan jeg kan præstere og hjælpe holdet i hver kamp. Jeg ved, det er et kedeligt svar, men det er faktisk sådan, det er. 

- Selvfølgelig har jeg et mål om at komme videre måske næste sommer, siger Joel Andersson, der drømmer om at komme til en af top fem-ligaerne.

Ikke udelukket at blive i FCM

På nuværende tidspunkt har Joel Andersson og FCM ikke diskuteret en mulig kontraktforlængelse, men han vil ikke lukke døren for det.

- Selvfølgelig er jeg rigtig glad for at være her. Jeg har spille mange kampe for klubben og kender alt i og omkring klubben, og de kender mig. Selvfølgelig er det også en mulighed at blive, for i alle mine tre år i klubben har vi spillet i et europæiske gruppespil eller i hvert fald kvalifikationen. 

- Det er noget, der betyder rigtig meget for mig at komme ud og spille de her store kampe som mod Liverpool, Atalanta og nu her med Røde Stjerne og så videre.

- Målet er selvfølgelig ikke at komme til den femtebedste liga i Europa og spille på et bundhold. Så vil jeg hellere blive i Midtjylland, så det er heller ikke udelukket, siger Joel Andersson til bold.dk.

Joel Andersson har startet inde i FC Midtjyllands seneste ti superligakampe og scorede torsdag aften målet, der grundlagde pokalavancementet mod AaB.

Læs også

FCM øjner pokaltriumf: Vi kan gå hele vejen

FCM-svensker: Flere valg som wingback

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0