7/8 2020

Albrechtsen: Wilczek-citater bider ham i røven

Martin Albrechtsen har selv prøvet at få hård kritik efter sit skifte til Brøndby og understreger, at Kamil Wilczek må forvente noget endnu vildere.

Martin Albrechtsen har selv prøvet at få hård kritik efter sit skifte til Brøndby og understreger, at Kamil Wilczek må forvente noget endnu vildere.

Superligaen Grundspil

10. runde
søndag 15:00

SØN

vs

FCK

Det har ikke just vækket begejstring i Brøndby, at FC København torsdag kunne præsentere den tidligere Brøndby-anfører Kamil Wilczek som ny angriber i klubben.

Forsvarsspilleren Martin Albrechtsen tog i sin karriere skiftet den anden vej, dog med flere år imellem, end hvad Wilczek har gjort med dette skifte.

Albrechtsen mærkede på egen krop, hvad det kontroversielle skifte kunne medføre af hadske beskeder, og han forventer, at reaktionen over for den polske angriber bliver endnu vildere.

- Man får bestemt nogle beskeder privat efter sådan et skifte, og jeg er endda sikker på, at jeg slap ganske nådigt fra det med mit skifte, siger Albrechtsen til bold.dk. 

- Man får mange kommentarer med på vejen, og det skal man være klar til at stå imod. Man må enten ignorere det eller bruge det som motivation.

Citater bider ham i røven

Da Wilczek forlod Brøndby til fordel for tyrkiske Göztepe i januar, kom han med en mindre kærlighedserklæring til klubben fra Vestegnen og sagde blandt andet, at han altid ville have klubben i sit hjerte.

De udtalelser er formentlig med til, at reaktionen efter torsdagens skifte er endnu voldsommere, vurderer Albrecthsen.

- Han var ret markant ude at sige nogle ting og fedte lidt for Brøndby-fansene for få måneder siden, og det bider ham jo lidt i røven nu. Havde han bare tiet stille og ikke sagt så meget, havde det måske ikke været så slemt.

- Jeg havde da nok været foruden at stå i hans situation lige nu, men når man tager sådan et valg, må man også være klar på de knubs, der kommer, så længe det bare er verbalt, og folk ikke bliver voldelige eller lignende.

Man må tænke på sig selv

Martin Albrechtsen forlod FC København i 2004 og skiftede først til Brøndby i 2012. 

Han forklarer, at et skifte til de tidligere rivaler er med i overvejelserne, før man tager det kontroversielle valg. 

- Man har det 100 procent i tankerne, før man skifter, og uden jeg ved, hvad Wilczek har tænkt, så er jeg ret sikker på, at har man et lignende tilbud fra en anden klub i Europa, så tager man nok det i stedet for, men han har nok fået en mulighed, han ikke kunne sige nej til.

- Man skal tænke på sig selv og skal ikke tænke for meget på, hvad man har lovet. Det er de færreste, som takker nej til en guldrandet kontrakt, som kan give én sikkerhed til sig selv og sin familie resten af sit liv.

- Folk må komme med de svinere, de vil, men man må også huske på, at sådan noget her sker en gang imellem i fodboldens verden. Det er hverken første eller sidste gang, siger Albrechtsen til bold.dk.

Kamil Wilczek og FCK møder Brøndby i runde to i næste sæsons 3F Superliga. 

Læs også

FCK-kaptajn: Brøndby-fans må forstå Wilczek

Medie: Wilczek tjener 15 millioner i FCK

Glad Wilczek: FCK har passionerede fans

Officielt: FCK henter Kamil Wilczek

20 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0