16/5 2022

Ahlmann siet fra i AaB: Den har været hård

Jakob Ahlmann indrømmer, at konkurrencen i AaB har været hård for ham, da han er blevet vippet af pinden af Gudmundur Thórarinsson, men han tager dog kampen op.

Jakob Ahlmann indrømmer, at konkurrencen i AaB har været hård for ham, da han er blevet vippet af pinden af Gudmundur Thórarinsson, men han tager dog kampen op.

Superligaen Mesterskabsspil

31. runde
FT

AaB

1 - 3

BIF

27'
0 1
Simon Hedlund
Mål
43'
0 1
Iver Fossum
Rødt kort
59'
0 2
Simon Hedlund
Mål
69'
0 3
Mathias Kvistgaarden
Mål
77'
1 3
Jakob Ahlmann
Mål
88'
1 3
Rasmus Thelander
Rødt kort

Søndag aften startede AaB endnu engang et opgør i 3F Superliga uden Jakob Ahlmann i startopstillingen, da den erfarne back var at finde på bænken.

I stedet havde cheftræner Lars Friis valgt at satse på Gudmundur Thórarinsson på wing backen, og dermed har islændingen fået vippet Ahlmann af pinden i kampen om spilletid.

Thórarinsson kom til AaB i vinter fra New York City FC, og siden da der været en skarp konkurrence i Nordjylland, fortæller Ahlmann.

- Den har vist sig at være ret hård fra min side af. Jeg blev jo fravalgt igen, efter jeg kom tilbage fra min karantæne, og det er jeg selvfølgelig ærgerlig over.

- Jeg er ærgerlig over det, da jeg havde en fin start under Lars og på mesterskabsspillet, hvor jeg så endte med at løbe ind i en karantæne, sådan er det nogle gange, da konkurrencen er hård.

- Han kom hurtigt ind og overtog pladsen, så det er jeg ærgerlig over, men jeg har haft en rolle i mange af kampene alligevel, så det handler om at vise sig frem og gør det så godt som muligt, så jeg kan blive valgt til næste kamp.

Har du fået nogen begrundelse af Lars Friis?

- Nej, det behøver jeg heller ikke. Jeg holder snuden i sporet og holder mig skarp. Det er ikke første gang, jeg starter ude, så jeg ved, at konkurrence kan tippe lige pludselig. 

- Jeg har ikke brug for en hel masse begrundelser, lyder det fra Jakob Ahlmann.

31-årige Jakob Ahlmann står i denne sæson noteret for 28 Superliga-kampe for AaB.

Læs også

Niels Frederiksen: Forløsning var undervejs

AaB-profil: Vi havde gjort os fortjent til bronze

Thelander vil appellere: I chok over rødt kort

Lettet Niels F. efter sejr: Har været undervejs

Ærgerlig Friis: Vi kæmper med de basale ting

Frustreret Pallesen: Krogh ødelagde kampen

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0