21/1 2021

AGF'er har udløb: Interesse fra DK og udland

Alle muligheder er fortsat åbne for Bror Blume, der har kontaktudløb i AGF til sommer og har tiltrukket sig interesse fra ind- og udland.

Alle muligheder er fortsat åbne for Bror Blume, der har kontaktudløb i AGF til sommer og har tiltrukket sig interesse fra ind- og udland.

Superligaen Grundspil

19. runde
I morgen 17:00

AGF

vs

FCN

AGF annoncerede for nylig, at man har skrevet kontrakt med Viborg-profilen Frederik Brandhof, der kommer til Aarhus til sommer.

Til den tid har snart 29-årige Bror Blume kontraktudløb, og Brandhofs ankomst opfattes af mange som et endegyldigt farvel til Blume.

For Bror Blumes vedkommende er alle muligheder dog åbne, og agent Niclas Jensen fortæller til tipsbladet.dk, at klubber fra ind- og udland viser interesse.

- Der er interesse fra både Danmark og udlandet. Bror har gjort det godt for AGF, og det er der blevet bidt mærke i. Når han så tilmed nærmer sig kontraktudløb, er det selvfølgelig med til at gøre ham ekstra interessant, siger Niclas Jensen til tipsbladet.dk.

Bror Blume kom til AGF på en fri transfer fra Lyngby for snart tre år siden og har hidtil fået 86 kampe i den hvide trøje. 

Heri står midtbanespilleren noteret for 15 mål og 11 oplæg.

Læs også

Viborg-profil rykker til AGF: Har drømt om det

Brandhof vil skrive et nyt kapitel i AGF

AGF snupper Brandhof i Viborg

Avis: Blume klar på forlængelse - AGF tvivler

11 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0