1/3 2021

AGF-topscorer: Vildt at føle vi skal score mere

AGF's Patrick Mortensen stod med følelsen af, at de skulle have scoret mere end tre gang mod FC København søndag. Det er ret vildt, mener angriberen.

AGF's Patrick Mortensen stod med følelsen af, at de skulle have scoret mere end tre gang mod FC København søndag. Det er ret vildt, mener angriberen.

Superligaen Grundspil

18. runde
FT

FCK

3 - 3

AGF

15'
1 0
Jonas Wind
Mål
20'
1 1
Patrick Mortensen
Mål
27'
1 2
Patrick Mortensen
Mål
29'
1 3
Patrick Olsen
Mål
55'
2 3
Mohamed Daramy
Mål
90'
3 3
Jonas Wind
Mål på straffe

På en strålende første halvleg gik AGF til pause foran med 3-1, da de søndag gæstede FC København i Parken. 

Det kunne dog godt være blevet til endnu flere scoringer, og det er ret vildt at tænke på, fortæller Patrick Mortensen.

- Vi formåede ikke at være farlige nok, vi skabte ikke nok og var ikke gode nok på vores omstillinger. FCK var gode, og jeg synes, de gjorde det godt, men jeg synes også, der var kæmpe muligheder for at score mere. Det er vildt at tage til Parken og score tre gange, men føle at man skal score noget mere. Det er lidt ærgerligt.

Patrick Mortensen scorede selv to af de tre mål, men skuffelsen over det uafgjorte resultat fyldte alligevel mere. Også selvom han svaret igen mod sin bror, Nicolas Mortensen, der scorede to gange i Parken som FC Helsingør-spiller i 2018.

- Det er selvfølgelig dejligt at få scoret to mål, men vi ville selvfølgelig gerne have scoret lidt mere. Lige nu gør det mere ondt, at vi ikke fik tre point, end at jeg scorede to. 

- Min bror scorede to mål herinde for et par år siden, og det har jeg hørt lidt for, så jeg er glad for, at jeg nu også kan sige det. 

'Nåede kun at juble kort'

Kampen mod FC København sluttede med et sandt drama, da københavnerne blev tilkendt et straffespark efter slutfløjt, da VAR opdagede en hånd på bolden i feltet af Benjamin Hvidt.

AGF-topscoreren opdagede dog ret hurtigt, at der var noget galt, så han fik ikke for alvor sluppet jublen løs som andre af holdkammeraterne.

- Det gik så stærkt, så jeg nåede kun kort at tro, at vi havde vundet. Jeg fornemmede hurtigt, at der var noget med hånd på bolden. Så jeg nåede ikke at juble så meget. Jeg kigger på Jørgen (kampens dommer, red.), og han kigger på VAR. Så ved jeg godt, at der var noget galt. Det gik så stærkt, men det var ærgeligt. 

Selvom AGF'erne altså smed en to-måls føring, så var der ikke tale om, at århusianerne blev bange for at vinde kampen.

- Nej, det synes jeg ikke. Det er klart, at som tiden gik, så begyndte vi også at tænke over resultatet. Vi stod egentlig fint nok i mange facetter, men det var små ting, der afgjorde det. 

- Vi fik ikke lige spillet den ud, vi tabte bolden og fik lavet et dumt frispark på kanten af feltet i 96. minut, hvor de fik et straffe. Det er de små marginaler, men det skal vi lære af, forklarer Patrick Mortensen. 

AGF fastholder tredjepladsen efter det uafgjorte resultat, hvor de har to point ned til FCK. Op til Brøndby og FC Midtjylland er der nu henholdsvis fire og seks point.

Læs også

FCK accepterer undskyldning: Skadeligt for SL

AGF dropper protest: Undskyld til FCK

David N. om første halvleg: Lige det vi ville

AGF-keeper: Nytter ikke at stå og brokke sig

Wind efter drama: Forstår AGF's frustrationer

FCK snød AGF i sidste sek: En kæmpe forskel

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0