13/8 2020

AGF: Mange har henvendt sig om trænerjob

AGF's Peter Christiansen føler, at Morten Karlsen supplerer trænerteamet godt og forklarer, at der har været mange henvendelser om assistentjobbet.

AGF's Peter Christiansen føler, at Morten Karlsen supplerer trænerteamet godt og forklarer, at der har været mange henvendelser om assistentjobbet.

Superligaen Grundspil

7. runde
mandag 18:00

SØN

vs

AGF

AGF har torsdag meddelt, at Morten Karlsen er ny assistent for cheftræner David Nielsen, hvor Karlsen afløser Ruben Selles.

Sportschef Peter Christiansen er begejstret over udsigten til at få Karlsen ind i trænerteamet og forklarer, at klubben har haft mange muligheder.

- Morten Karlsen har stået i trænerlære i et strømlinet udviklingsmiljø i FC Nordsjælland, men har også senest har stået med ansvaret som cheftræner i HB Køge, ligesom han har en solid spillerbaggrund bag sig.

- De samtaler, vi i processen har ført med Morten, har bekræftet os i, at han kan tilføre yderligere kvalitet i et i forvejen super stærkt set-up, siger Peter Christiansen til AGF's hjemmeside og uddyber:

- Vi har vidst, at vi skulle have en ny mand ind i et stykke tid, og det har været en god proces, hvor vi har fået mange henvendelser og haft mange muligheder.

- Det har været vigtigt for os at se på, hvor vi bliver stærkest i vores dagligdag, og hvilke egenskaber - fagligt og personligt - der skal til for at skabe den bedst mulige dynamik og komplimentere resten af trænergruppen bedst muligt.

- Samtidig har Rubens afgang været en lejlighed for os til at kigge vores daglige rutiner igennem og se på, hvor vi kan sætte yderligere ind. Og her kommer vi til at udfordre allerede eksisterende medlemmer af staben med større ansvar og nye opgaver.

Morten Karlsen har første arbejdsdag i AGF torsdag.

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0