11/6 2021

AGF henter ny assistent i Crystal Palace

AGF oplyser fredag, at klubben har hentet Crystal Palaces first team coach Dave Reddington som ny assistenttræner.

AGF oplyser fredag, at klubben har hentet Crystal Palaces first team coach Dave Reddington som ny assistenttræner.

Superligaen Grundspil

1. runde
søn 18. jul 17:00

AGF

vs

BIF

AGF har sikret sig en ny assistenttræner, da klubben fredag oplyser, at man har hentet den 39-årige englænder Dave Reddington i Premier League-klubben Crystal Palace.

Her har han de sidste tre år været first team coach, men nu skal han så være assistent for David Nielsen sammen med Morten Karlsen.

- Vi er meget tilfredse med, at vi kan hente Dave Reddington til Aarhus. Han er en yderst kompetent træner fra den øverste hylde, der har arbejdet under Roy Hodgson i Crystal Palace. Her har han været en del af et spændende projekt og har arbejdet på et højt niveau med dygtige spillere i den bedste liga i verden, hvor han har leveret gode resultater baseret på principper som vi glæder os til at blive inspireret af, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Dave skal være med til at videreudvikle vores hold og forbedre dele af vores spil. Dave arbejder med klare principper og høje krav, og skal bidrage til at forbedre og udvikle vores udtryk som hold. Derudover skal Dave også - med sit fodboldsyn og sin erfaring - bidrage til at højne vores kultur og vores træningsniveau i dagligdagen.

- Vi får et team, der bygger på hinandens kompetencer, og som har hver deres ansvar. Og Dave kommer ind med nogle nye kompetencer og en kultur, som vi får stor glæde af. Det handler om at komplementere hinanden og udnytte de kompetencer, vi har i vores stab bedst muligt. Og vi får nu en virkelig god mand ind i vores stab.

Dave Reddington har også været forbi Watford i løbet af sin trænerkarriere.

Læs også

FCM tester mod AGF, polsk og tjekkisk klub

Fik debut mod FCM: 17-årig AGF'er får aftale

FCM'er rygtes til AGF: Få interessante i SL

AGF overvejer svensker som Højer-afløser

22 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0