4/1 2021

AGF gafler sin nye U19-træner i Silkeborg

AGF oplyser mandag, at klubbens nye U19-træner er Dennis Pedersen, som kommer til fra Silkeborg senest til sommer.

AGF oplyser mandag, at klubbens nye U19-træner er Dennis Pedersen, som kommer til fra Silkeborg senest til sommer.

Superligaen Grundspil

14. runde
tir 2. feb 19:00

VB

vs

AGF

AGF forfremmede i slutningen af 2020 sin U19-træner Fatah Abdirahman til teknisk chef, og mandag har AGF så udfyldt hullet efter den forfremmelse.

Således oplyser AGF, at klubbens nye U19-træner er 50-årige Dennis Pedersen, som kommer til AGF efter en 15-årig periode hos Silkeborg IF. Han skifter senest til AGF i sommeren 2021, fremgår det.

- Det er et spændende projekt i AGF, som jeg er blevet præsenteret for. Der sker en masse nye tiltag i forhold til optimering af talentudviklingen, og jeg ser en klub, der er et godt sted med gode faciliteter, et akademi på trapperne og et velfungerende førstehold, hvor der også bliver brugt egenudviklede spillere, siger Dennis Pedersen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Potentialet er stort i Aarhus, og jeg ser det som en spændende faglig udfordring at bidrage til, at talentudviklingen i AGF bliver endnu stærkere.

- Jeg har haft en rigtig god tid i Silkeborg, og det har da også krævet nogle overvejelser, men når man vælger noget, vælger man også noget fra. Og jeg har valgt AGF til, fordi jeg kan se mange spændende perspektiver i klubben.

Dennis Pedersen har de seneste år været transitionstræner i Silkeborg, men har også været A+-træner og U19-træner, hvor han har været med til at udvikle spillere som Kasper Dolberg og Robert Skov.

Han har desuden også været assistent på flere ungdomslandshold i DBU.

Læs også

Kahlenberg og Helveg bliver U-assistenter

7 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0