1/3 2021

AGF-chef: Får ikke guld på de sidste fem min.

AGF kommer ikke til at vinde guldmedaljer, når man spiller de sidste fem minutter mod FC København, som man gjorde, siger cheftræner David Nielsen. 

AGF kommer ikke til at vinde guldmedaljer, når man spiller de sidste fem minutter mod FC København, som man gjorde, siger cheftræner David Nielsen. 

Superligaen Mesterskabsspil

29. runde
I morgen 14:00

RAN

vs

AGF

AGF havde FC København nede i sækken, da de gik til pause med en 3-1-føring. 

Den formøblede David Nielsens tropper dog efter pausen, da københavnerne hentede et point på en sen 3-3-scoring. 

Trods det gode spil så vil AGF-træneren ikke snakke for meget guld, når holdet leverer, som de gjorde til sidst i kampen.

- Man kan ikke vinde guld, når man spiller de sidste fem minutter, som vi gjorde. Det kan man ikke. Så er det ligegyldigt, hvad du lavede før det, siger David Nielsen. 

Han mener ikke, at det er et udtryk for, at han undervurderer sit hold i forhold til konkurrenterne FC Midtjylland, Brøndby og FC København.

- Nej, det er fordi, vi er mere et hold. Jeg tror ikke, der er nogle af de andre, der er så interesserede i vores spillere. Vi er et hold, vi er en styrke. FCK jublede over, at de fik et point her til sidst, men det var jo også skæbnesvangert for dem at få et point. Det kan de i princippet ikke være tilfredse med. 

- For dem var det tre point eller ingenting. Det var også derfor, vi skiftede Mathias ind, fordi vi tænkte, at de kom til at gå all-in, og så kunne det være, at vi kunne bruge én til at løbe hurtigt den anden vej. 

Adspurgt om David Nielsen kigger mere ned mod syvendepladsen fremfor andenpladsen, svarer han.

- Jeg kigger på mit eget hold. Det niveau vi skal ramme, det er det, vi havde her. Der er mere at rette op på, og nu skal vi spille mod de bedste hold, og der skal vi være lige så skarpe, hvis vi skal have noget med.

AGF har seks point op til FC Midtjylland på førstepladsen. 

Læs også

David N. om første halvleg: Lige det vi ville

AGF-keeper: Nytter ikke at stå og brokke sig

Wind efter drama: Forstår AGF's frustrationer

Dommeren tager ansvaret for drama i Parken

AGF-anfører: Dommeren beklager dybt

AGF-boss: FCK får dommerne på deres side

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0