15/5 2022

AGF-boss varsler ændringer efter sløj sæson

AGF-direktør Jacob Nielsen godkender Stig Inge Bjørnebyes arbejde i klubben, men han varsler ændringer efter en skuffende sæson.

AGF-direktør Jacob Nielsen godkender Stig Inge Bjørnebyes arbejde i klubben, men han varsler ændringer efter en skuffende sæson.

Superligaen Nedrykningsspil

31. runde
FT

VFF

1 - 0

AGF

29'
1 0
Clint Leemans
Mål

AGF har haft en forfærdelig sæson, og søndag tabte holdet til Viborg, hvilket forlænger stimen til 13 kampe uden sejr.

AGF-direktør Jacob Nielsen blev i studiet hos TV3 MAX efter kampen spurgt til, hvorvidt sportsdirektør Stig Inge Bjørnebye havde fået skabt de rette sportslige rammer for klubben siden sin ankomst.

- Ja, det synes jeg, lød svaret fra Jacob Nielsen, der godkender sportsdirektørens arbejde indtil videre.

Så der er ikke nogen diskussioner omkring Stig Inge Bjørnebyes fremtid i AGF?

- Vi evaluerer senere. Det gør vi med alle. Jeg tror, at jeg bliver evalueret, Stig bliver evalueret, David bliver evalueret, spillerne bliver evalueret, staben bliver evalueret, alt bliver evalueret.

- Men det kommer jeg ikke til at gøre her. Jeg ved også godt, hvad det næste spørgsmål så er, og jeg kommer ikke til at diskutere mit personale nu. 

Direktøren varsler dog ændringer i klubben efter en skuffende sæson.

- Det er klart, at det gør ondt. Der er rigtig meget, der skal kigges på, og nu skal jeg passe på... Men der er meget, der skal laves. Jeg skulle til at sige 'rydde op', men det ved jeg ikke, om er det rigtige udtryk lige nu.

- Det havde været tæt på en katastrofe, og nu er det jo stadig matematisk muligt at rykke ned, og alt kan se i AGF og Aarhus, men der skal ske noget, siger Jacob Nielsen.

Læs også

AGF-direktør: Det var ynkeligt at se på

Tingager om dyb krise: Har ikke kvaliteten

Viborg forværrede AGF's stime med smal sejr

12 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0