13/8 2020

Agent: Coutinho elsker PL - kan ende i Barca

Philippe Coutinho elsker Premier League, men det kan godt ende med, at brasilianeren bliver i FC Barcelona, fortæller spillerens agent.

Philippe Coutinho elsker Premier League, men det kan godt ende med, at brasilianeren bliver i FC Barcelona, fortæller spillerens agent.

Champions League gruppe G

2. runde
I morgen 20:00

JUV

vs

BAR

FC Barcelona sprængte banken, da klubben i 2018 købte Philippe Coutinho fri af Liverpool, hvilket catalanerne nok har fortrudt en gang eller to.

Coutinho har endnu ikke for alvor slået sit navn fast i Barcelona, som for et års tid siden valgte at udleje offensivspilleren til Bayern München.

Denne sommer vender Coutinho efter planen hjem til Barcelona, men flere Premier League-klubber har angiveligt brasilianeren på blokken.

Coutinho selv er ifølge agenten Kia Joorabchian åben for at vende tilbage til det engelske, men det er ikke sikkert, at det er muligt.

- Efter Champions League er overstået, og hvad end der sker, så sætter vi os ned. Det kan være, at Barcelona bliver den endelige destination.

- Han elsker Premier League, men det finansielle og corona-krisen kommer til at spille en stor rolle, siger Kia Joorabchian til talkSPORT.

I alt er det blevet til 76 kampe i Barcelona-trøjen med 21 mål og 11 oplæg til følge.

28-årige Philippe Coutinho har kontrakt til sommeren 2023 i Barcelona.

Læs også

Rodgers: Trist at folk taler Coutinho ned

Agent: Coutinho vil tilbage til Premier League

Rummenigge: Coutinho-købsoption er udløbet

Bayern-profil: Køb fænomenale Coutinho

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0