26/1 2023

Afsløring: Guld-Glen henter Vito Mistrati på 3-årig aftale

Den tidligere Randers-profil Vito Mistrati vender efter et halvt i Rumænien tilbage til skandinavisk fodbold, hvor han skal tørne ud for Norrköping, der har Glen Riddersholm i trænersædet.

Den tidligere Randers-profil Vito Mistrati vender efter et halvt i Rumænien tilbage til skandinavisk fodbold, hvor han skal tørne ud for Norrköping, der har Glen Riddersholm i trænersædet.

Allsvenskan

1. runde
I dag 13:00

NOR

vs

SIR

Vito Mistrati har efter et halvt år i den rumænske storklub Cluj fundet sig en ny arbejdsgiver. 

Og det bliver en mand, som han kender helt tilbage fra sin akademi-tid i FC Midtjylland, der nu skal være hans træner. 

Ifølge bold.dk’s oplysninger tager den tidligere Randers-profil nemlig turen til svenske Norrköping, hvor træneren hedder Glen Riddersholm. 

I sommer blev han hentet til Rumænien af en klubledelse med blandt andre træner Dan Petrescu, men når den tidligere rumænske landsholdsspiller skulle sætte sin foretrukne start 11’er, blev der ikke kigget Mistratis vej. 

Rumænerne betalte dengang 500.000 euro - ca. 3,5 millioner kroner - for en af Thomas Thomasbergs vigtigste spillere efter en Superligasæson, som blandt andet bød på syv scoringer og et par assists samt gode optrædener mod blandt andre Cluj i Conference League. 

Den manglende spilletid i Rumænien fik dog den 30-årige midtbanespiller til at søge nye udfordringer, og dem får han altså under Guld-Glens ledelse i Norrköping. 

Kontrakten løber de kommende tre sæsoner, og Mistrati er udset til at blive en nøglefigur på det Norrköping-mandskab, der skal prøve at forbedre sidste sæsons 12.plads i Allsvenskan. 

Det er 13 år siden, at d’herrer var ansat samme sted. Dengang var det i FC Midtjylland, hvor Riddersholm var træner for U19-holdet, mens Mistrati repræsenterede U17-mandskabet. 

Snart genforenes de altså i Norrköping, som har vundet det svenske mesterskab 13 gange - senest i 2015. 

Læs også

Brøndby-midt: Vito vil være en god tilføjelse

Randers følger med: Vito er selvfølgelig interessant

Vito scorede kongemål for Cluj: Se det her

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0