17/7 2019

Ærlig Horsens-profil: Vi har ingen base

Jonas Thorsen siger til Horsens Folkeblad, at årsagen til AC Horsens' dårligdomme skal findes i det fakta, at klubben ingen stamme har lige nu.

Jonas Thorsen siger til Horsens Folkeblad, at årsagen til AC Horsens' dårligdomme skal findes i det fakta, at klubben ingen stamme har lige nu.

AC Horsens fik sig en dårlig oplevelse, da klubben indledte den nye Superliga-sæson med et 0-3-nederlag til et meget ungt og uprøvet FC Nordsjælland-hold.

En af dem, der spillede, var Jonas Thorsen, der er vendt hjem fra Tyskland, og han har en simpel forklaring på, hvorfor AC Horsens blev pillet fra hinanden på den måde.

- Vi har ingen base på det nuværende hold endnu, siger Thorsen til Horsens Folkeblad.

- Da jeg kom til AC Horsens forud for forrige sæson var der nogle typer som Mathias Nielsen, Delphin Tshiembe og Kjartan Finnbogason, der havde fuldstændig styr på, hvordan vi skulle spille. Oven i havde vi nogle stærke individualister i Bubacarr Sanneh og Joseph Mensah. Det gav en god dynamik på holdet.

- Denne gang skal vi først til at skabe basen, og der er ikke så mange centrale spillere til at binde det hele sammen, siger Jonas Thorsen.

AC Horsens skal op på hesten igen, når klubben i næste runde skal op imod Silkeborg IF.

Læs også

Ny Horsens-keeper: Jeg er ikke førstevalget

Bo H: Der skal tydelige forbedringer til overalt

Horsens vil leje FCM-forsvarer igen

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0