1/6 2022

Ærlig Hazard: Har haft smerter i to år

Eden Hazard har efter eget udsagn mistet selvtilliden og spillet med smerter i de seneste to år. Nu er han klar til at genfinde sit niveau, udtaler han. 

Eden Hazard har efter eget udsagn mistet selvtilliden og spillet med smerter i de seneste to år. Nu er han klar til at genfinde sit niveau, udtaler han. 

De seneste tre sæsoner har ikke budt på meget succes for Eden Hazard. I sommeren 2019 skiftede han London ud med Madrid, men drømmeskiftet er blevet forstyrret af en række skader og dårlige præstationer. 

Nu fortæller Eden Hazard helt ærligt, at han ikke har leveret for den spanske storklub. 

- Jeg tog til Real Madrid for at sætte prikken over i'et i min karriere. Min karriere var allerede smuk, men nu tog jeg til den bedste klub i verden, og indtil videre er det ikke gået så godt. Så det er jeg skuffet og ked af.

- Men ikke alt er dårligt. Jeg har allerede mødt fantastiske mennesker der, jeg spiller med fantastiske spillere, og jeg har stadig to års kontrakt.

- Jeg har aldrig tænkt på at forlade klubben. Jeg har haft ondt i min ankel i halvandet eller to år, men nu føles det bedre igen. Jeg har ikke ondt mere.

Ifølge den 31-årige belgier kan Real Madrid-fansene se frem til at se en anden udgave af Eden Hazard i fremtiden. 

- Jeg er sikker på, at jeg stadig har smukke år i mig. Jeg skal genvinde selvtilliden på banen, jeg skal score og drible igen. Jeg vil vise den rigtige Hazard, afslutter belgieren ifølge Sporza. 

Eden Hazard er på sine tre år i Real Madrid blot noteret for 66 kampe i klubben. Han har lavet seks mål og ti assists.

Læs også

Hazard vil bevise sig: Stadig god nok til Real

Ancelotti forsikrer: Hazard bliver i Real Madrid

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0