26/11 2022

Ærgerlig Lindstrøm: Jeg troede, der var mål

Den danske fløj troede i et kort øjeblik, at hans afslutning ved 1-1 havde kurs mod netmaskerne, og han selv havde kurs mod stjernerne.

Den danske fløj troede i et kort øjeblik, at hans afslutning ved 1-1 havde kurs mod netmaskerne, og han selv havde kurs mod stjernerne.

Fredag aften fik Jesper Lindstrøm at vide, at han skulle starte inde mod Frankrig.

24 timer senere kunne han have stået som den store matchvinder og danske helt, hvis han havde scoret på den store chance ved 1-1 - efter 73 minutters spil.

- Jeg ser Damsgaard få den og prøver at søge ind, hvor jeg kan blive farlig. Min første tanke er, at det vigtigt at ramme målet, for ellers scorer man ikke. Jeg synes, at jeg får rimeligt godt træf på den, og jeg tænker: ‘Der er mål’, men der manglede en halv meter, forklarer Jesper Lindstrøm.

Han var ærgerlig over den brændte chance, men man anede stadig et stort smil i den tidligere Brøndby-spillers mundvig.

- Jeg er sindssygt glad og stolt over at starte inde i en VM-kamp og over, at Kasper tror på mig, sagde Lindstrøm og drejede snakken over på den kommende VM-skæbnekamp mod Australien..

- Vi spiller for hele Danmark for at gå videre. Der er meget, vi kan tage med fra Frankrig-kampen. Også mere end fra Tunesien-kampen. Med præstationen i dag er vi optimistiske i forhold til at gå videre, sagde Lindstrøm.

Han har haft et forrygende efterår i Bundesligaen, men manglede blot en halv meter mod Frankrig for også at få gang i en fantastisk VM-kampagne.

Læs også

Lindstrøm tror på Frankrig: Så må Anis tage hjem

Joachim A: Giroud slog ud efter mig

Frankrig fik deres hævn mod Danmark: Mbappé gjorde forskellen

Mbappé lavede to: Man føler man har styr på ham

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0