22/6 2021

Adama Traore om rygter: Barca er mit hjem

Wolverhamptons Adama Traore har været sat i forbindelse med Barcelona, og den spanske kantspiller udelukker ikke en mulig retur til den spanske klub.

Wolverhamptons Adama Traore har været sat i forbindelse med Barcelona, og den spanske kantspiller udelukker ikke en mulig retur til den spanske klub.

Premier League

1. runde
lør 14. aug 14:00

LEI

vs

WOL

Det fysiske pragteksemplar fra Wolverhampton Adama Traore har over de seneste år vist sig frem i Premier League, og flere gange er han blevet sat i forbindelse med en retur til Barcelona, hvor han som ungdomsspiller var igennem La Masia.

Den 25-årige kantspiller blev mandag spurgt ind til de rygter, der har kædet ham sammen med en mulig Barcelona-retur, og han er ikke afvisende overfor at vende tilbage.

- Barcelona er mit hjem. Jeg voksede op der, og jeg var der i ti år. Så jeg skal diskutere tingene med min agent, og vi skal se, hvilken rolle Barcelona har brug for, hvis det skal blive en retur, siger Adama Traore til RAC1 ifølge Goal.

Han kommer fra en knap så imponerende sæson i Wolverhampton, hvor det kun blev til tre mål og tre oplæg i 41 optrædener.

Traore forlod Barcelona til fordel for Aston Villa i 2015, hvor han var et år, før han skiftede til Middlesbrough.

Han blev solgt til Wolves i 2018.

Læs også

Rygtetid: Arsenal vil også have Joachim A.

Rygtetid: Chelsea lurer på Dybala i Juventus

Luis Enrique ser komet-duo for sig for Spanien

Enrique: Fati og Traore kan spille sammen

10 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0