16/5 2022

AC missede lukrativt skifte: Det gør ondt

Anders Christiansen vil gerne sikre sin familie økonomisk og ærgrer sig i den forbindelse over, at han ikke fik lov at skifte til Saudi Arabien i efteråret 2020.

Anders Christiansen vil gerne sikre sin familie økonomisk og ærgrer sig i den forbindelse over, at han ikke fik lov at skifte til Saudi Arabien i efteråret 2020.

Champions League Kvalifikation

1. runde
tirsdag 17:00

MAL

vs

VIK

31-årige Anders Christiansen er en stor profil i Malmö FF, men danskeren har også ambitioner om at tage endnu et skridt i karrieren.

I efteråret 2020 var AC tæt på et stort skifte til Saudi Arabien, hvor han kunne tjene kassen, men Malmö afviste at sælge midt i klubbens guldkamp.

I podcasten Lundh ser AC blandt andet tilbage på det missede skifte, der stadig nager.

- Det gør ondt. Jeg trives vældigt godt her rent sportsligt og elsker at spille i Champions League og være anfører for så stor en klub. Men jeg havde gerne sikret fremtiden for min familie.

- Jeg blev færdig i gymnasiet i 2010, og min kæreste har været med på rejsen og læst lidt på distance. Men at kunne sikre fremtiden for min familie, min mor som er 63 og blev fyret fra sit job og har slidt hårdt i mange år som rengøringsassistent.

- At så kunne hjælpe dem når de går på pension og alt det der. At ligesom vide, at man har en garanti for at have en rigtig god fremtid efter fodbolden, siger AC ifølge Fotbollskanalen.

Anders Christiansen fortæller, at han aldrig så en kontrakt med konkrete cifre, hvor han bare skulle skrive under, men der var tale om mange penge, fortæller han.

Danskeren håber ikke, at løbet er kørt i forhold til et udlandsskifte, men samtidig siger han, at Malmös prissætning på ham er for høj i forhold til resten af markedet.

AC har kontrakt til udgangen af 2024 i Malmö, for hvem midtbanespilleren står noteret for 194 kampe, 54 mål og 39 assists.

23 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0