15/12 2020

AC Horsens-keeper overvejer kontrakttilbud

AC Horsens' reservemålmand Michael Lansing overvejer for tiden et tilbud om en kontraktforlængelse, fortæller sportschef Niels Erik Søndergård.

AC Horsens' reservemålmand Michael Lansing overvejer for tiden et tilbud om en kontraktforlængelse, fortæller sportschef Niels Erik Søndergård.

Superligaen Grundspil

14. runde
tir 2. feb 17:00

RAN

vs

ACH

I AC Horsens er Matej Delac fast mand mellem stængerne, mens Michael Lansing dækker ind som reserve.

Sidstnævnte har kontraktudløb til nytår, men for tiden tygger han på et tilbud om forlængelse, da AC Horsens gerne ser Lansing fortsætte i AC Horsens.

Det fortæller klubbens sportschef, Niels Erik Søndergård, til Horsens Folkeblad.

- Det tygger han på lige nu. Han vil gerne være førstemålmand, men han ved også, at hos os har Matej Delac et meget højt niveau. Derfor har vi også respekt for, hvis han vil noget andet, siger Niels Erik Søndergård til avisen.

Niels Erik Søndergård fortæller desuden, at AC Horsens fortsat ikke har afklaring om James Gomez' fremtid, mens klubben venter med at se på de udløb, som klubben har til sommer, til AC Horsens har fundet sin nye træner.

Lansing har i denne sæson spillet to kampe - begge i pokalen. Sidste sæson blev det til 14 kampe, før han blev slået af holdet af Matej Delac, da han sad ude i to runder på grund af et rødt kort.

Desuden oplyser Søndergård, at klubbens tidligere målmand Aleksandar Stankovic træner med for tiden som en vennetjeneste.

Læs også

AGF-stopper om straffe: Hvad skal jeg gøre?

ACH og AGF giver reserver chancen i pokalen

CV: Horsens har ikke henvendt sig om Retov

Trænerfyring har givet fornyet energi i Horsens

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0